Подобна политика, давам мигач наляво, а завивам надясно се приема като лъжа

В излъчения репортаж се твърди, че Ангелов е изказал подкрепата си за режима в Сирия

Нидал Алгафари сподели в социалната мрежа Фейсбук:

"Приятели, Сирийската телевизия, подчинена на диктатора, излъчи репортаж- новина, че българска делегация начело с народния представител Страхил Ангелов от Коалиция за България се е срещнала с председателя на народното събрание назначено от сирийския диктатор. Въпреки уверенията на външният ни министър пред чуждестранни медии, че това няма да се случи и външната политика на Република България е непроменена, въпреки уверенията на Председателя на българското Народно събрание, че няма да има парламентарна делегация която да подкрепи диктатора избиващ народа на Сирия се случи. В излъчения репортаж се твърди, че Ангелов е изказал подкрепата си за режима в Сирия и, че неправдиво се показват действията на армията на диктатора. Логично е да попитам дали това е позицията на председателя на парламентарната група, председател на БСП и на ПЕС. Подобна политика, давам мигач на ляво, а завивам на дясно може и да способ но в Европа и цивилизования свят се приема като лъжа и непредсказуемост. 

В деня в който този народен представител от парламентарната група ръководена от Станишев е бил обгрижван от диктаторската власт, са избити стотици мирни граждани на Сирия. В същото време когато виковете на измъчваните в занданите молещи за милост, народения ни представител е на диктаторската софра, доволно похапващ и небрежно се усмихващ се! Удобно излегнал се в креслото в което лидера на Хизб Аллах е седял преди него, а българският народ се чуди как да изхранва хиляди прогонени от същия диктатор бежанци в България е за мен нелепо, нечовешко и смърдящо на гнилост.
Господин Миков, надявам се поне, че този народен представител не представлява официална делегация на Народното събрание!".

Можете да видите профила на Нидал Алгафари ТУК.