Другото лице на "демокрацията" на Мандела

След падането на апартейда и избора на Нелсън Мандела за президент през 1994 година ЮАР се превръща в държава олицетворение на злото срещу белия човек. От тогава до днес десетки хиляди фермери са загубили живота си по брутален начин.
Само за периода от 1 май 2012 г. до 30 април 2013 г. е имало 304 атаки, 463 жертви, 169 убити, 21 изнасилени.


След 1994г. повече от 60 хил. бели южноафриканци са били убити, вкл. над 4 хил. търговски фермери. Точна статистика е много трудно да бъде показана, тъй като истинският размер на геноцида е прикриван от световният елит. Полицията в ЮАР не регистрира голяма част от извършените убийства, а в повечето съществуващи записи за престъпления няма официални описания дали жертвите са бели или черни.


Реално, след падането на апартейда, дневно в ЮАР се случват над 50 убийства. Каква "ирония", нали? След освобождението на черните граждани от белите расисти, ЮАР се превръща в една от най-престъпните държави в целия свят. По груба сметка излиза, че от 1994 г. до 2013 г.  са били убити над 350 000 човека.



Според официалното преброяване през 2007г. бялото население на Южна Африка е било 4 352 100 души (от общо 47 850 700), а повече от 400 000 бели южноафриканци са напуснали страната. От цифрите излиза, че близо 2% от белите южноафриканци са били избити по време на 18 годишната демокрация.
 

Има много хора, които се занимават с разследването на убийствата над бели в ЮАР. Техните доказателства и представените публично факти са потресаващи. Добре е да обърнем внимание и на факта, че през последните години убийствата се пренасят и на територията на ЕС. Спомнете си зверското разкъсване с ножове на младия войник на улицата в Англия.



Сравнете това с убитите 7 518 чернокожи човека от правителството на апартейда, което изчислено в процент е около 0.02 от цялото чернокожо население. Както простичко се казва - място за сравнение няма!
Сега белите се избиват по улиците пред минувачите, а в много от случаите дори самите минувачи се включват в убийтвото и заснемат любителски видеа на извършеното престъпление.

 

Ако някой ви попита колко чернокожи са убили белите в ЮАР, то спокойно може да отговорите, че черните са избили 100 пъти повече бели през последните 63 години. И ви гарантираме, че са ги избивали по особено жесток начин. Въздържаме се да публикуваме видео материали и снимки поради етични и морални норми, но ще продължаваме да следим темата.

 

Престъпленията продължават и днес.

Нека бог да пази белите южноафриканци!


По материали на Анти-пропаганда