България е под турско робство! Чакаме сюнета

Общество

26-07-2013, 10:56

Автор:

Владимир Зарков

Всичко от Автора

Като сме такъв заспал народ, да слагаме по една чалма и всички към Анадола

България окончателно падна под турско робство! За ужас на паметта на Левски, на Ботев, на Бенковски, на Каравелов, на Волов сами си дадохме пишките за сюнет. Даже не са ни били. И сме толкова жалки като народ, че няма накъде. Някога в най-тихите български общини са слагали по един онбашия. Нещо като турско заптие, ама малко по-главно, което да гледа какви ги върши раята. От вчера Сергей Станишев чрез марионетката си Пламен Орешарски ни сложи отново Онбаши! За заместник министър! Министър на последното, което му остана на българина – природната среда. Всичко друго ни откраднаха, продадоха. Сега явно искат ни искат и природата. Затова и сложиха Онбаши.

Станишев не е виновен за турцизацията на протектираното от него правителство. Та той дори не е роден в България! Та той е Дмитриевич! Не са виновни и Пеевски, Костадинов, Бисеров и Данчо Ментата. Те са новите Иванчо Хаджипенчовци, но вместо на Махмуд паша служат на Мемед паша. И ако Доган поиска, ще осъдят Левски за втори път на смърт. Не са виновни и Юналлютвитата. Те са в Парламента, защото някой отвън им нарежда да се борят за СВОИТЕ права и свободи. И те го правят. Като по един или друг начин винаги така подреждат пасианса, че все някой техен Онбаши ни стъпва на врата.

Виновни сме ние, че ги търпим! Че сами дадохме отново България под турско робство. Нас ще съди историята, ако не си я върнем. Преди 40 дни излязохме на площадите срещу назначаването на Делян Пеевски, срещу скандалните областни като Каймаканов, Султанов и Везиров. След 40 дни само София все още се бунтува. Вечер. След 18,30 като е по-хладно. Така няма да стане. Защото срещу нас са Наглите. НАЙ-НАГЛИТЕ. Ти им викаш оставка, те се събират на седенка да видят как да изпапкат един милиард алтъна. Уви, май завинаги ще си останем рая. Нали преклонена главица, сабя не я сече. Само и слагат Онбаши.

 

КАК БСП И ДПС СЕ ГАВРЯТ С КРЪВТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - ВИЖ ТУК