Секс с дистанционно

Общество

12-07-2012, 12:49

Автор:

Стойчо Керев

Всичко от Автора

Татковци и майки, батковци и каки всеки ден са в порно филми. Разликата е, че някой от тях ги снимат, други не. Някой дори си ги пускат в мрежата. Има и по-смели, правят сайтове за изневерите на половинките си. За отмъщение или забавление. Сексът продава

Е това вече е яко порно. СЕМ се изцепи да спрат порно каналите по телевизора. Трябвало да са кодирани. Развълнувани родители се оплакали на началника на прокурорите, че през нощта малчуганите зяпали каки с големи цици и батковци без гащички. Майтап, голям майтап. Направо да се одървиш от такива предложения. Депутатите пък се скъсали от смях в залата като чули мераците на телевизионната полиция. Всъщност цялата тази история не е забавна. Тя е показателна и поучителна. За какво ли? За това как едни хора живеят  в друга реалност. В светове населявани с безполови същества. О, чудо! Как съм го пропуснал.

Преди време пак по повод порното и интернет доц. Георги Лозанов изрече впечатляващата фраза: „ Някой може ли да ми каже, кога в интернет е 23 часа?”. В дискусии "за" и "против" спирането на порното съм го цитирал стотици пъти. И с право. Ограниченията, изобщо разговорите по темата са все едно да искате да се самоубиете с метла в тоалетната. Татковци и майки, батковци и каки, всеки ден са в порно филми. Разликата е, че част от тях ги снимат, други- не. Някои дори си ги пускат в мрежата. Има и по-смели, правят сайтове за изневерите на половинките си. За отмъщение или забавление.

Сексът продава. Рекламите са пълни с еротични послания.  Индустрия с над 400 милиарда годишен оборот не се спира с кодирано дистанционно. Напротив СЕМ да се светне и да даде път на образователни секс канали. Даже да намери пари за финансирането им. Защото триперът е най-малкото, което може да лепнат необразованите пичове и мацки. Такива в държавата с лопата да ги ринеш. Някой от младите нямат и грам сексуална култура. В къщи рядко се говори за това. Освен ако родителите не са прозорливи. Децата няма да спрат да си играят на чичо доктор. Акселерацията е поразителна. На 15 –сет някой момичета вече са опаткали по десетина. Дрън –дрън та пляс. Лекциите на Кобилкина ми поомръзнаха, предпочитам друга.

Стоп. Сетих за друго. Каква тежка перверзия е забраната да казвам марки в ефир. Кратък хипотетичен разговор между водещ и участник в предаване.
Водещ: С каква кола дойдохте?
Участник. С  BMW.
Водещ: Е сега какво направихте, ще ни глобят от СЕМ.