Новата визия: Социалисти веят знамето на СССР, няма национален трикольор

Политика

10-09-2018, 10:56

Автор:

България утре

Всичко от Автора

“Народен съд” убива между 20 000 и 40 000 души без присъда, тези времена ли жалите, другарки и другари?!

Как хасковските социалисти / на снимката се броят 24-25 човека/ отбелязаха годишнината от 9-тосептемвийския преврат от 1944 година? Коментар на haskovo.live.
Това, че честват като празник налагането на един деспотичен режим, обявен за противозаконен, вече май сме им го простили, заради онези 80% по думите на техния депутат… Това, че се правят, че не знаят, че веднага след 9 септември без съд и присъда са избити хиляди, също вече сме го гледали ….

Но …добре, че са снимките от събитието, за да видим нещо много страшно: хората, които искат да управляват България, които искат да ни наложат „ нова визия” веят едно единствено знаме- това на рухналата комунистическа империя СССР?! Да. На Братската могила в Хасково няма българско национално знаме. Нито един запален социалист не носи в ръка националния трикольор, няма и помен от българско присъствие там горе на могилата. На „святото” за комунистите място се е вее само едно знаме – това на СССР.

Другарки и другари, минаха 74 години от идването на Отечествения фронт, който взе властта тук не защото българския народ е искаше, а защото в България влезе Трети Украински фронт на Червената армия, след като СССР обяви война на България на 5 септември.

Веднага след налагане на този съветски режим в Родината следва небивало насилие. Беззаконията продължават няколко месеца и до края на 1944 т.нар. “Народен съд” убива между 20 000 и 40 000 души без съд и присъда. После следва и унищожението на елита на нацията и произнесените и изпълнени 2 730 смъртни присъди на министри, депутати, журналисти, банкери, кметове, свещеници, земевладелци, учители.

Ето за тези времена ли жалите, другарки и другари?! Или заради това, че през 1963 година Тодор Живков прави тайно предложение за сливане на България със Съветския съюз?!

Къде Ви е българското самосъзнание, другари комунисти, които днес се качихте на Ямача, за да тачите 9 септември?! Вие ли искате да управлявате България?! Това ли Ви е новата визия – същата като тази от 63-та, когато „задунайската република България” за малко да стане част от империята на развития социализъм…

Другарки и другари социалисти, проверете кога е рожденият ден на Хитлер и излезте да го чествате със свастиките и с нацистките поздрави… същото е, както днешното ви честване … В този ред на мисли имате поводи за честване: сатрапите на 20 век не са един и два- Сталин, Пиночет, Пол Пот, Мао Цзедун, Тито …