Голям майтап – БСП идва при народа, който не ще да чуе за нея

Политика

04-09-2018, 17:40

Снимка:

Facebook

Автор:

Източник: politikavplovdiv.com

Всичко от Автора

Още по Темата:

БСП излизали от парламента, оставят 20 души – не е ясно с каква цел

„Двадесет души от БСП ще останат в залата, останалите идваме при вас, българи, с нашата готовност да ви чуем. Аз съм председател на „БСП за България“, но ви говоря като българка. Скъпи сънародници, отворени сме към вашите идеи, към вашия ум, към вашите идеи, към вашия труд. Протягаме ръка за бъдещ модел на управление на България“, каза Корнелия Нинова при откриване на първата сесия на Народното събрание от новия политически сезон. Тя поиска оставката на  правителството  и разпускане на парламента, пише politikavplovdiv.com.

„Започваме тази сесия с криза на правителството и нестабилност в управляващото мнозинство. Следващите дни ще сме свидетели на битката Цветанов- Борисов. Подадени оставки от премиер Борисов се оспорват от г-н Цветанов“, прогнозира лидерът на БСП.

Приказките на Корнелия Нинова  и заплахите за бунт са естествено продължение на обръщението на президента Румен Радев от вчера, който също пофлиртува с народа. БСП и Радев действат в синхрон и сега предстои да видим общият им спектакъл

БСП идва при народа. Това е сериозна заплаха. Досегашните флиртове с него завършиха като национални катастрофи.