Станишев, пак ли ти бе?!

Гледам и не вярвам на ушите си. Проваленият политик Станишев решил наново да вдига на оръжие оредялия червен електорат. Поне да се беше постарал малко повече. Какво ни каза в една от редките си изяви напоследък? Не било сигурно, че пак ще загуби София, Пловдив и Варна, пък даже и президентските избори. Това щяло да се случи само ако лично той позволи.

Ами ти позволи бе, Сергей. Още с появата си на кормилото при червените ти ги обрече на вечен неуспех и изборни нещастия. Даже се чудя как съществуват още на политическата карта. Явно старият партизански ген е жив, не се изкореняват толкова лесно навиците да оцеляваш притиснат в най-дълбоката шума на бунището.

Оцелява и Станишев. Ако беше друг сигурно щеше да се е заровил през девет планини в десета. Но не и нашият Серж. Той още има мерак да се показва, демонстрирайки завидна наглост и дебелокожие.

От все сърце искам на следващия Конгрес пак да бъде избран за председател. Е, тогава със сигурност ще доведе нещата до успешен финал. Успешен за цялата разумна нация, която се наслуша на червените лъжи и измами. На които могат да завиди всеки средностатистически участник в съдебния спор на Нова телевизия.