Нова власт – нов късмет

Общество

07-11-2014, 15:14

Снимка:

БТА

Автор:

Мариян Тончев

Всичко от Автора

Има резон в първоначалните думи на премиера Борисов. За тези, които не са ги чули ще се осмеля да повторя. „Нека Бог ни е на помощ, защото без него сме изгубени!“.

В интерес на истината аз не съм от най-вярващите. Считам, че каквото човек сам си направи и пет божества да слязат от небето не могат да му помогнат. Та каквото си причинихме в последните две години сами сме си го заслужили. Допуснахме червените шмекери да ни измамят през февруари. Позволихме на Бареков, Цветан Василев и Мая Манолова да сътворят измамата „Костинброд“ давайки живот на задкулисната сделка наречена кабинет „Олигарски“

В следствие този преврат днес бюджетният дефицит е по-висок десетократно, пари за коледни пенсии няма, а строежите на магистрали и инфраструктура са някъде до точката на замръзване. Не са виновни политиците за това, а овчият народ - допуснал да се случи.

И сега ще плаща – с изгубените две години. Но какво пък – българинът 50 години подари на комунистите, защо да не им даде още две.

Е, не съм съгласен. Мисля, че не само аз, а 80 процента от народа вече не е съгласен. Няма да им подарим животите си, така както направиха нашите родители. 70 години червена демагогия стигат!

Желая успех и кураж на новото правителство. Другото си го имат. Ще им трябва, обаче, не Господ, а нов късмет в по-големи дози. Кредит на доверие имат, "България цяла сега вази гледа."