Тука има-тука нема беше до днес!

Спомняте ли си началото на прехода? Винаги, когато минавах през петолъчката виждах едни групи, които гледаха с удивление едни тъмнокожи с бързи ръце, които въртяха едни чашки и хващаха "шарани" на една игра - Тука има,тука нема....Първо зарибяване, с някоя дребна банкнота, за да изгубиш най-малко петдесетарка!

Днешната ситуация странно прилича на тогавашната. Всички сме в очакване какво ще има този път под поредната чашка на бързоръките реформатори....Същите, които ни проглушиха ушите, че България се нуждае от отговорност и спешни реформи, което е истина! Както е и истина,че без правителство няма средства за пострадалите в Мизия, няма средства за болниците, газът, който влиза в България не е достатъчен, вложителите в КТБ изискват спешно да им бъдат възстановени средствата!

Днес трябваше да дойде и чужденецът Дол, за да изрази загриженост за страната ни! Какво им пука на реформаторите, в момента те изживяват звездния си миг, щастливи са, че всичко се върти около тях, че отвсякъде ги дебнат микрофони, а народът - какво е там един народ? Те са "красивите и умните","децата на протеста"!Ти да видиш! А да са чували случайно "красивите и умните", че протестът изяжда децата си? Да ме прощава революцията де....