Станишев уби българското здравепазване

Любимата министърка на БСП с пореден грандиозен гаф

Само ден след приключване злополучния мандат на проваленото социалистическо правителство, новата власт започва да се натъква на заложените от БСП мини. Една след друга,  в завидна последователност, изскачат мизериите сътворени от "Позитано" 20 и нейния неформален лидер Сергей Дмитриевич.

Денят започна с разкритието, че в последните минути от своето управление кабинетът "Орешарски" е стартирал процедурата по строителството на газопровода "Южен поток". Прокараното през главата на Народното събрание и гражданското общество решение е с ясна цел - в противовес с поетите ангажименти пред европейските ни партньори да угодим на Москва и диктатора Путин. Престъпно деяние, организирано с любезното съдействие на добре познатите агенти на Кремъл у нас.

Кому, обаче е нужна смяната на болнични шефове в 12 без 1? Кому принадлежи възпаленият мозък, решил да махне от "Пирогов" брилянтния професионалист - проф. Миланов? Въпроси без адекватни и морални отговори. Не е честен начинът по който д-р Таня Андреева постъпи със своите колеги. На ход е лекарският съюз, който следва да извади прикриваните истини за протежето на Станишев и нейното пагубно министерстване.  Ама какъвто водачът на БСП-листата в 25 МИР Сергей, такава и следващата го Андреева. Оставила здравеопазването в такъв батак, сравним с Виденовата зима.

След комунистите трева не никне. A споменът за Станишев и вярната му Андреева ще витае дълго в опосканите болници. Чиито директори, обаче имат етика и чест за разлика от безсрамните червени сатрапи.