Станишев, неграмотнико!

Другари и другарки, Станишев е Обеден в победата. Както е видно от сайта на БСП, който цитираме дословно, екслидерът на потъналия "Позитаник" за пореден път демонстрира липсата на елементарни знания и умения в не толкова сложните дебри на родния правопис – ниво четвърти клас, първи срок. Неведнъж БългарияУтре в предизборната кампания на изборите за ЕП ви споделяше най-епохалните изцепки от фейсбук профила на евросоциалист номер 1. Основната грешка там бе липсата на пълен член. Какво друго да очакваш от Станишев и БСП? Там няма и топки, не само член!

Мислих да припомним и нагледно, но няма смисъл. Обедеността на Станишев в успеха на вота през октомври е достатъчно ясен знак за хаоса и анархията, царящи в БСП. Та те не могат да напишат грамотно една реч на управлявалия най-много след Живков партията, седнали да ми обясняват как искали власт.

И неграмотникът Станишев, моля ви се, разкрива на беззъбите си почитателки пред смръдливата чиния каква задкулисна коалиция се сформирала в момента. Ти ли ще говориш за задкулисие бе, цървул? Ти който бе основен съучастник в костинбродския атентат. Ти който бе всеки ден при тогавашния журналист Бареков в сутрешния му блок дни преди манипулацията с бюлетините. Ти, който нареди на Мая Манолова по сценарий съшит от жена ти Моника, да отнеме конституционното право на гражданите за свободен избор. Ти който действа в перфектен унисон с цензурирания Бареков – пресконференцията на БСП в деня за размисъл преди последния парламентарен вот започна не повече от 30 минути след първото пряко включване от Костинброд.

И продължава с гнусните лъжи. През миналата година рискувал да поеме властта без парламентарно мнозинство. Нищо че с помощта на хулените от него Сараи болшинството си бе повече от стабилно – анти ГЕРБ коалиция възлизаща на близо 150 народни представители. Думичка не продума тоя съсел за отвратителната коалиция между националисти и турци. Нали сме всички срещу Бойко.

Сега като отнесе депесарския шут плямпа, че искали да променят не само България, но и света. Ама лошите дето го биха като маче у дирек на изборите не му позволили. Промени света, верно си е – доказа, че наистина няма такава друга социалистическа партия след управлението на която точно потенциалните и избиратели да са в такова плачевно положение. Стотици хиляди работници са пред уволнение, фирмите не плащат, държавата не плаща, но в магазина не питат, сиренето е с пари.

Пази Боже, специалистът по униформите на съветската армия да прогледа. И да ни управлява пак. Нищо че е Обеден в противното. Да гепва чинията от Бузлуджа тоя неграмотник и дим да го няма!