Комунистите на Сатурн!

А пък клетият Мартин Захариев намери своето поприще и призвание

Като за последно червените кхмери решиха да оправят отношенията на България с космическата общност. Соцдепутатът Мартин Захариев внесе закон според който изстрелването на нерегламентирани обекти в открито небе се наказвало с глоба до 500 хиляди лева. В допълнение бившият издател на „Плейбой“, намърдал се в листите на БСП със Станишевата благословия, иска увеличаване на бюрокрацията чрез създаването на поредния съвет - този път за изследване на космоса.
Ето какво липсвало на „Клета Майка България“! Ето защо държавата не върви напред, а БСП приключва катастрофално всеки мандат, даден му след поредната тъпотия на клетия избирател. Нужно е да се насочим към други галактики. След като на Земята не ни се получават нещата ето накъде „Позитано“ 20 повежда Родината.
А пък клетият Мартин Захариев намери своето поприще и призвание. Месеци наред ръмжи и опява, че бил голям професионалист, но нямало кой да оцени и използва неговите знания и умения. Бил човекът достатъчно богат, влязъл в политиката за да просветли нас глупавите що за експертен потенциал ври и кипи в червената партия.
Видяхме, другари! Разбрахме къде е ключът от бараката. Но щом толкова искате да летим в Космоса може да повлечете крак. Защото и ние накрая осъзнахме кое е камъчето в обувката и какъв е начинът да излекуваме досадния мазол, появяващ се периодично.
Взимайте си летящата чиния от Бузлуджа и айде в космоса. Може на Сатурн или друга избрана планета.  Обещаваме, че няма да ви глобяваме – ни 500 бона, ни стотинка!