Един фалшив герой

Фамозен пумпал, намерил хранителна среда в клоаката на обществения живот

Ако на лъжата краката са къси, то Николай Бареков трябва да лази по корем! Този преразказ на крилатата народна поговорка обикаля от сутринта социалните мрежи. Не че драматично сме се учудвали на постоянните метаморфози в мнението на бившия дисководещ от пловдивската чалготека. Та той съумя в рамките на 2 месеца да скочи от Василев при Пеевски и обратно.
 
Завиден слънчоглед, въртящ се около оста си със скоростта на светлината. Фамозен пумпал, намерил хранителна среда в клоаката на обществения живот. Своего рода сляп червей воден за носа от поредната бащица – без значение дали ще е депутат от ДПС, генерал с памперс или мустакат далавераджия. Парите за съвременния Веспасиан не миришат, особено ако дадат възможност на анаболния комплексар да се види отстрани като партиен лидер и виден държавник.
 
От час на час наблюдаваме гротеската на Цирк дьо Барек преливаща в евтино порно, в 50 нюанса без цензура. Така и не се разбра оригинали или копия са „стряскащите документи“ с които евродепутатът щял да закове бившия (и вероятно бъдещия) премиер Борисов. Ето какво казва председателят на ББЦ в понеделник: „Тази сутрин запознах най-близкия си кръг в партията с част от оригиналните документи от МВР, НРС и ДС, които уличават г-н Бойко Методиев Борисов в извършването на най-малко 10 убийства.“
Два дни по-късно оригиналите, с които е запознал най-близките си съратници изглеждат вече така: „Разполагам с цветни копия, оригиналите, слава богу, се намират в МВР.“
 
Естествено документите са тайно изпратени до Цензурата, престояли няколко дни под носа на твърде заетия политик, едва в края на миналата седмица намерил време да отвори сакралното писмо. Чак ме е яд, защото Бареков изпя лебедовата си песен за 2 месеца, язък че той танцува само едно лято. А беше толкова забавен и развличащ в жегите. Но нейсе, ше дойде и следващият клоун сигурно. Дотогава едно е ясно: документите на костинбродския манипулатор не са оригинали или копия, а чисто и просто – фалшификат. Каза го вътрешният министър Йовчев, не аз!
 
Време е Цацаров и държавното обвинение малко да се поразмърдат по отношение на фарса спретнат от Бареков в последните дни. В противен случай всеки пациент от Курило ще си мисли, че може да дърдори в национален ефир каквото му дойде на акъл. Или каквото му поръчат за шепа жълтици.
 
В Барековия случай не са шепа, но и падението е стремглаво. Както съм казвал вече – дори и проститутките имат повече достойнство. Те поне се продават само за 30-на минути.