На крив Кутев турците му виновни

„Никога повече с ДПС! Ако ни бяха послушали за преформулиране на правителствената програма то днес Орешарски щеше да управлява!“ Това прозрение на червеното острие Антон Кутев прогърмя ефира в минутите преди оставката на правителството.

Кого лъжеш бе, Кутев? Щом ви помирише на власт не само с ДПС, а и с Дявола ще се съберете само и само да докопате парче от баницата. Га ядохте на Доган и Местан кифтетата ни ривахти, нали? Бяхте ли с тях когато Бареков под диктовката на Движението за права и свободи спретна костинбродския атентат, с който автоматично отказа от разходка до урните между 6 и 8% от гласоподавателите на ГЕРБ? Отговор – мълчахте, защото съзнателното нарушаване на деня за размисъл бе изключително точно разчетено.

Въпреки СРС-компроматите и „признанията“ на Миро Найденов, въпреки атаките от обърналите палачинката вестници на Фамилията, въпреки платените протестиращи уж възмутени от цените на тока. Въпреки цялата сган слуги на Злото, мобилизирани в стройни редици като орките от трилогията на Толкин, Борисов и партията му отиваха към повторение на мандата. Защото хората видяха и оцениха направеното.

И прибегнахте до манипулиране на изборния ден и свободния вот на гласоподавателя по най-гнусния и ориенталски начин. Кутев бил ужасен от мисълта да работил с ДПС. Ами кандидатката за лидер на социалистите Мая Манолова с чия помощ акушира израждането на уродливия Франкенщайн наречен кабинет „Орешарски“. Роден след кръвосмешението в деня за размисъл – прословутият 11 май 2013г.

Кутев, ти си част от преторианската гвардия на председателя в оставка Станишев. Неведнъж си подчертавал, че той ти е подал ръка в политиката, че си от неговите хора, че си му безумно верен. А ти отговорност кога ще поемеш? И за какво бъдещо управление на страната плямпаш? Та вие не можете вече да удържите властта в собствената си партийна централа, седнали моля ти се за държавата да говорят.

Най-новата ни история показва, че социалистите стоят по около 8-10 години в опозиция. Последният период бе само 4 с нечестни методи. Заради тази година властване на инат срокът на резервната скамейка за червените май ще се увеличи. Едни 20 години далеч от управлението ще им подейства добре.

Кутев, ти си един от най-провалените политици в левицата, ти си срам за паметта на разстреляния Вапцаров. И ти трябва да подадеш оставка, може и сега – минути преди Орешарски!