ДПС те зове, Българино, събуди се!

Докато се чудим докъде може да стигне падението на мандатоносителя БСП и фалиралото и правителство, някъде на заден план основният злодей в българската политика за последните 25 години си подрежда предизборния (а и следизборния пасианс) В медиите изтече информация за новата директива на Местан (разбирай Доган) към подчинените му – 150 хиляди гласа повече в сравнение с май 2013г. и минимум 45 депутатски места в бъдещия 43-ти парламент.

Което ще бъде и своеобразен рекорд – досега ДПС имаха най-много 38 спечелени мандати, но в глуха опозиция след победата на Борисов през 2009г. Практиката показа, че щом Султанът на еничарския корпус нададе сигнал пълчищата под него изпълняват безпрекословно заповедта – без оглед на целите и средствата.

Схема сработила безупречно преди 2 месеца. Тогава видяхме как Движението може да е водеща политическа сила в Бяла Слатина, където няма жив турчин. Не –  повече, ДПС е втора партия в столицата на Априлското въстание – възрожденска Перущица. Провокация на която не реагирахме залисани в простотиите около кворума, банковата криза и семейния скандал Пеевски-Василев.

В общи линии през октомври Местан готви нов удар по българите и българщината. Знаем че дори турците вече не гласуват така масово за някогашната им партия, превърнала се мафиотска организация. Вотът за корпорацията ДПС се генерира предимно в ромските махали, но и сред най-бедните слоеве на българския етнос. На евроизборите Местан купуваше масово българи, обречени на бедност и мизерия от петвековния поробител, готов да ни яха още 5 века.

Е, тази няма да я бъде! Лекарството е само едно – всички пред урните. Пък нека да видим дали сметките на алкохолика от Сараите най-накрая няма да излязат криви.

В противен случай да хлопваме кепенците и към „Терминал 1“. Където досега чрез нискотарифни полети избирателите на ДПС се изнасяха към Западна Европа, с предимно не много законова цел. Вещо ръководени и управлявани от пашите на които трябва да се отчитат у нас. И нашата съдба ще бъде същата освен ако не докажем, че заслужаваме друго. Но шанс безспорно има!