Крадливият Цар - еврокомисар?! Ай, сиктир, бе!

Насред тоталната икономическа и политическа криза, в която ни остави турскочервеният кабинет на БСП и ДПС нейде из приближените на "новия политик" медии (който нямал медии) се лансира налудничавата теза, че мадридския комарджия щял да бъде новият еврокомисар. Лидерът на "Цензурата" не спря дотук и призова българското общество да подкрепи крадливия цар, защото видите ли той ни бил лицето пред цивилизована Европа.

Донякъде е прав - Сакскобургготски винаги е бил и ще бъде олицетворение на най-лошите черти в българската народопсихология, а и политика. Само преди 13 години излъга над 2 милиона българи, че идвал за 800 дни - де да бяха само толкова. Искаше да ни "оправя" бързо - да, факт! "Оправи" ни в комбинация с "оправянето" на десетки хиляди декари, имоти и т.н. Набързо стана ясно за какво се е върнал месията от Мадрид - като нищо пак е заборчал в испанските казина и е следвало да връща кинти на испанските си приятели.

Неговото правителство разруши нормалността и честността в българската политика - то даде пример как спокойно може да се включват безпринципни коалиции в името на властта и личното облагодетелстване. После ДПС били виновни - не Кобурга нагледно им показа как се прави и как може да им минава номерът мандат след мандат. Бил с реноме в Европа изперкалото старче - с реноме на родоотстъпник направил коалиция с убийците на своя баща - цар Борис Обединител.

Как тоя "крадлив цар" който докато беше на власт вместо да се занимава с реална политика и проблемите на хората си пазеше жълъдите и шишарките днес ще ходи при Шулц и Юнкер? С какви очи царят ощетил България със стотици милиони от сделката с БТК ще проповядва пак нов морал?

Ако предложим крадливия Симеон за еврокомисар, никой в Европа няма да ни приеме сериозно и най-вероятно ще ни помислят за дебили или психопати. Екипът на Bulgariautre.bg прогнозира, че Бареков няма да бъде предпочетен от нито една от големите партии в Европарламента, тъй като за да влезе в ЕНП е нужно съгласието на Борисов, за АЛДЕ - на Доган.
Когато Пеевски приключи със собственика на партията Цветан Василев, гласувалите за ББЦ ще останат единствено с лош дъх в устата.

А царят да си брани жълъдите, той за народа не е мислил никога!