Поредното или последното фиаско на Мая Манолова

На тези избори има един основен губещ – без съмнение това е партията мандатоносител, която преди година спечели над 80 места в Народното събрание – Българската социалистическа партия.

Често обичаме да казваме, че след вот у нас всички са победители – в неделната вечер донякъде 4 политически субекти наистина можеха да кажат, че са доволни от своя резултат. ГЕРБ – с разгромна победа, ДПС почти изпревари коалиционния си партньор, Бареков стъпи здраво на терена, а „Реформаторите“ възкръснаха от мъртвите със сериозна заявка за участие в бъдещ десноцентристки кабинет след неизбежните вече предсрочни парламентарни избори.

Но дори и от губещите можем да откроим един конкретен виновник., който спокойно може да бъде линчуван от полуграмотните си избиратели. Това е вярната опора на луузъра Станишев – Мая Манолова.

Тя написа Изборния кодекс, тя диктува какво да се случва в парламента – както казва Миков с пресъхнали от сутрешен махмурлук уста – „Ааа, питайте Мая.

Тази Мая направи такъв закон за евровота, че вече трети ден ЦИК се чуди и мае как да не оплете конците във финалната права преди обявяването на официалния изборен резултат.

Оставяме настрана прочутото 15/15 с което Майчето саботира и собствената си листа. Но тя саботира изборния процес в цялата страна с неграмотността и некомпетентността си.

Дълги години опорните точки на БСП бяха насочени срещу Фидосова и нейните умения. Но е очевидно, че кюстендилската юридическа школа е в пъти по-трагична.

Оставка, бе Мая! А после и Станишев в пакет с Франкенщайна а.к.а. Олигарски.