Не гласуваш за Станишев – получаваш уволнение

БСП натиска миньорите от „Бобов дол“

Улисани в следенето на вялата кампания и подновените протести срещу кабинета „Олигарски“ пропуснахме новината, която минира отсега изборите през следващата седмица. От публикация в социалната мрежа стана ясно, че БСП натиска миньорите от „Бобов дол“ да гласуват за Станишев и неговата листа.
Трагикомично е, че на всеки вот с тези хора търгуват като с парче месо. Та белите робини едва ли не имат повече права. Каквото каже чорбаджията – това е. На предния избор решил едно, сега се договорил със социалистите, утре – каквото му скимне.
И правим евроизбори, поврага! Егати Европата и Евросъюза щом управляващата партия, щом президентът на ПЕС Станишев ползва добре познатите схеми за осигуряване на успех чрез контролирания вот на бедните хорица, готови да продадат бъдещето на децата си за къшей хляб. Но не са виновни те, а кукловодите на Прехода и любимите им социалисти докарали през последните 25 години Народа до просешка тояга.
И днес се чудим и маем НЕК ли били във фалит, носи ли Стойнев вина за колапса на енергетиката? И това е важно, но не най-важното! Важното е, че в навечерието на изборите управляващата партия прави поредния си опит да ги спечели по нечестен начин. Говорим за истински държавен преврат, а не за бутафорията от Костинброд преди година. Явно на Станишев наистина му треперят мартинките да не загуби за н-ти път от Борисов.
Дано опозицията е на мястото си и своевременно уведоми европейските институции и особено левите правителства що за партиен другар са приели в своите редици. Вълкът козината си мени – нрава никога, с комуниста е същото.
Може и да говори на английски в европейските столици, но си остава същият червен безродник и използвач, свикнал цял живот да се катери по гърбовете на отрудения му електорат, прикривайки зад хрисимата си маска лицемерието и насмешката, с които винаги се е отнасял към крехката ни демокрация.
Тя не му трябва той иска при Путин в Русия. И нищо чудно да ни организира и референдум за това. Но няма да му мине номерът, пък даже и да ни уволни.