На Бареков кебапчето

В днешния последен празничен ден липсата на живец в политическия живот направи така, че една аграрна снимка от селския мегдан обиколи всичкото медии и политически колонки. Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков застана зад скарата и започна да привиква народа.

Не знам кой идиот му води пиара, но алюзията за извадени пачки и захранка за избирателя е очеизвадна. Явно в партията на цензурата вече открито са извадили картите на масата – вече из цялата страна се говори за предложените от тях 50 лева на глас. И това е съвсем в реда на нещата – защото ако не минат високия иначе праг от близо 6% си заминават. Техният благодетел ще продължи да подкрепя само БСП и ДПС, без повече авантюри със създаването на генно модифицирани политически проекти.

Вероятно и това ще се случи, язък само за хилядите предадени за пореден път избиратели на ВМРО. Получавали през годините Ковачки, Янето...а сега Пеевски. Защото партията на Бареков е партията на Пеевски. Гарантирал си безпроблемно влизане в европарламента след номинацията му за подгласник в листата на ДПС. Неговите пари и ресурсите на семейните по признание медии ще бъдат впрегнати в полза на „България без цензура“ и жизненоважното й преминаване на прага за вкарване на евродепутати.

Не че не се случи това и във Варна на проведените частични местни избори през юни 2013-та. Тогавашният кандидат на БСП и ДПС, а днес лидер на „Цензурата“ в морската столица – Христо Бозов – не слизаше от страниците на „Телеграф“ и „Монитор“. Варненци разбраха, че той е човекът на ДПС, Пеевски и корпоративната банда, след което той загуби, въпреки преднината, гарантирана от медийния комфорт.

Дано след месец българинът излезе и гласува, в противен случай може да псува сараите на три ракии – файда йок. А Бареков, Пеевски и Доган ще са го поставили в партер – за пореден път.

Гласуваш за Бареков – получаваш Пеевски и Доган!