Краят на света се отлага. Изобщо даже няма да дойде

На 21-ви си помислете за живота, който водите и искате да имате, помечтайте и обичайте!

Трябва ли да се страхуваме от край на света?

Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме е самият страх. Няма човек, на когото му е приятно да бъде заобиколен от хора, обзети от страх и паника. А през цялата 2012 година, световните медии и хиляди сайтове всекидневно ни облъчваха с информация, че идва краят на света.

Психолозите обясняват, че идеята за края на света е толкова популярна, защото преди всичко ни помага да притъпим страха от собствената ни смърт. Някои по-лабилни хора, които не могат да понесат товара от проблемите си и да носят отговорност за себе си и децата си, са изключително заинтересовани от идеята за предстоящ апокалипсис. Когато мисли за нещо толкова мащабно като масовата гибел на Земята, човек забравя за собствените си страхове и  проблеми и започва да мисли само за външната заплаха, породена единствено от човешката фантазия.

Наближава краят на 2012 година. Наближава и "апокалиптичната" дата 21.12.2012. За мнозина тази година е била съдбосна, на едни е донесла печал, на други - щастие и радост. Не малко хора, обаче, ще запомнят 2012 като година, в която са направили преоценка на ценностите си.

Всичко тече, всичко се променя - ще изтече и тази година и благополучно ще прелистим следващата страница от летоброенето.

2012, ще остане в историята като по-различна година - високосна година, свързвана с "края на света". Въпреки страха, насаждан от медиите, бъдете уверени, че причина за безпокойство няма. Колкото по-малко хора се поддадат на масовата психоза, толкова по спокойно ще "изтече" и денят, определен за "край на света" – 21.12.2012 г.

За да оползотворите правилно деня си, е добре да знаете, че към Земята идват нови енергийни потоци, които ще допринесат за подобряване на баланса и хармонията на живот.  Този процес е бавен и в живота на повечето хора ще настъпва плавно и поетапно.

Добре е на 21 декември всеки да отдели време и да се помоли, да пожелае здраве и щастие за себе си, за близките си и за останалите хора. Това ще е ден на изцеление и обновление. Всеки трябва да направи своя вътрешен избор - да бъде добър или лош, да определи целите, към които ще се стреми и да преосмисли какво иска за себе си от живота. Отделете време само за себе си, за близките си, за приятелите си - покажете им колко ценни са за вас и колко ги обичате.

На този ден можете да медитирате, да се помолите, да запалите свещ в църквата, да се уедините и да помислите за малките, красивите неща от живота, нещата, които ви правят щастливи. Не е необходимо да се натоварвате с работа, избягвайте шума, караниците и ситуации, които ще ви напрегнат. Пожелайте си щастлив живот, без болести, без печал и страдание, без страх.  Колкото по-силно го желаете, толкова по бързо ще постигнете вътрешна хармония и спокойствие. А спокойствието винаги върви ръка за ръка с любов и емоционален баланс, които лекуват и отстраняват всички пречки по пътя ви.

Желаем ви мир, любов, благополучие и свобода от страха! По-често си казвайте "Аз съм отворен към света и това, което ще ми донесе - здраве, изобилие, благоденствие, просперитет и любов!". Това е формулата за успех и щастие!

Весела Коледа и щастлива 2013 година!