За нас - bulgaria.utre.bg

За нас

11 март 2018, 19:05 | AMG

Alternative Media Group (AMG) е независима медийна компания, основана през 2010 година.  

Портфолиото на компанията включва група новинарски сайтове Bulgariautre.bg, както и спортния сайт Sportonline.bg

 

BULGARIAUTRE.BG – ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НОВИНИТЕ ЗА ТЕБ

 

Sofiautre.bg, Plovdivutre.bg, Varnautre.bgBurgasutre.bg, Starazagorautre.bg, Dobrichutre.bg и Blagoevgradutre.bg е най-бързо развиващата се верига от регионални информационни сайтовете, а Bulgariautre.bg е уникалният новинарски портал, който събира всичко, което Ви вълнува.

„Утре”, защото екипът знае как новините днес ще повлияят на твоето утре. „Утре” – като многобройните проекти за бъдещето на нашите град и държава. Представяме актуални събития, коментари, интервюта и статии за града, страната и света в областта на политиката, обществото, културата, спорта и свободното време.

Богато мултимедийно съдържание с фотогалерии и видеорепортажи, специална рубрика БГ музика и уникални авторски „колонки“ – това е посланието за нашето „Утре” – града и България, в които искаме да живеем.

Ние не сме безразлични към твоя живот - затова безплатната трибуна „Аларма” е за всеки, който желае да влезе в ролята на репортер. Пиши ни за всичко, което те е впечатлило и/или подразнило. Пулсът на читателите е важен за нас, затова коментарите са отворени за всички желаещи да споделят мнение.

 

SPORTONLINE.BG - ПОРТАЛЪТ НА МОДЕРНИЯ СПОРТЕН ФЕН

 

Sportonline.bg e независима медия, фокусирана върху спорта във всичките му разновидности. Разнообразна информация от българския и световен спортен живот: новини, интервюта, коментари, анализи, репортажи и богати фотогалерии.

Мисията на Sportonline.bg е да предоставя на читателите си безпристрастна информация, която не е лишена от задълбоченост и е аргументирана с експертни мнения и анализи.