Реал Мадрид с равенство 0: 0 срещу Виляреал

Спорт

27-09-2021, 13:47

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Печелившата серия на  Реал Мадрид приключи с равенство 0: 0 срещу Виляреал в испанската лига в събота. Това беше първият път през този сезон, когато Мадрид не отбеляза гол, припомнят от bet365 mobile.

Бензема и Винисиус Жуниор бяха водещите голмайстори на Мадрид, като поне един от тях отбеляза в пет от първите седем мача. Бензема води в класацията с осем гола, следван от Винисиус Жуниор с пет.

Равенството даде на Мадрид три точки преднина пред Севиля, която по-рано в събота победи Еспаньол с 2: 0 у дома. Шампионът Атлетико Мадрид остана на трето място след зашеметяваща загуба с 1: 0 с Алавес.

Виляреал, който завърши серията си без победи в предишния кръг след откриването със седем поредни равенства във всички състезания, остана на 10 -то място.

„Малко е разочароващо да има равенство у дома, но се изправихме срещу добър отбор, отбор на Шампионска лига“, каза Куртоа. „Нямахме много ясни шансове. Те имаха по -добри. "

Атлетико остава назад

Атлетико пропусна шанса да си върне преднината при гостуването си в Алавес.

Виктор Лагуардия отбеляза с глава след корнер и даде на Алавес първите точки за сезона като сложи край на непобедимата серия на Атлетико.

Отборът на Диего Симеоне спечели само един от последните си четири мача във всички състезания, като единствените голове дойдоха от Суарес при  победата с 2: 1 над  Хетафе във вторник.

Гризман продължи да разочарова при завръщането си в Атлетико след двугодишен престой с Барселона. Нападателят на Франция все още не е отбелязал гол в осем мача с Атлетико през този сезон.

Алавес не бе побеждавал Атлетико в лигата от 2003 г., с осем загуби и четири равенства в този период.

Единственият отбор, останал без точка е Хетафе, който гостува на Реал Бетис в неделя.

Севиля продължава нагоре

Севиля се премести на второ място, като победи Еспаньол у дома с голове на Юсеф Ен-Несири през първото полувреме и Рафа Мир преди края на мача.

Отборът на Жулиен Лопетеги игра с един човек по-малко  - халфа Томас Делейни напусна играта след  два жълти картона.