Слави Трифонов: Татяна Дончева няма да бъде депутат в следващия парламент - bulgaria.utre.bg

Слави Трифонов: Татяна Дончева няма да бъде депутат в следващия парламент

14 септември 2021, 20:49 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира интервю на Татяна Дончева пред бТВ, в което тя разкритикува остро него и партията му.

Ето какво написа Трифонов във фейсбук:

"Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни.

Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас", допълва Трифонов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета