Кралев: Хората са обезпокоени от полицейските репресии, които се извършват в момента

"Искат да уплашат българите да упражнят свободно правото си на избор в неделя”, заяви той

Среща с жителите на село Царевци, община Аврен, проведе днес бившият спортен министър Красен Кралев.

“Хората са обезпокоени от полицейските репресии, които се извършват в момента срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ. Такава полицейщина до сега не се случвала в държавата след 89-та година. Тези хора искат да ни върнат най-мракобесните времена на комунизма. Чрез заплахи и репресия искат да уплашат българите да упражнят свободно правото си на избор в неделя. Но опитът за държавен преврат на олигархията и зелените чорапи няма да успее”, написа след срещата във фейсбук профила си Кралев.

"Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, част от най-мракобесната прослойка в комунистическия репресивен апарат от преди 30 години, призова публично за уволнение на водещи журналисти от БТВ. Шефът на НАП не е плащал пет години осигуровките и е прехвърлил фирмата си на рецидивист с четири присъди и 50 дела за кражби, за да се отърве от плащане на задължения към държавата. Министър на културата мяташе яйца по сгради – паметници на културата, провесваше бесилки, носеше ковчези и вещаеше смърт", припомня Кралев.

“Силата на ГЕРБ са хората, които ценят изграденото от нас, ценят свободата и демокрацията. Тези хора ще сложат карай на диктатурата на Радев. Още на 11 юли”, изрази увереност Кралев.