Красен Кралев: Щастлив съм, че ГЕРБ - Русе ми оказаха честта отново да бъда водач на листата

"Трябва да положим още повече усилия и съм убеден, че ще се поздравим с победа в Русенска област и България", заяви Кралев

Щастлив съм, че ГЕРБ-Русе ми оказаха честта отново да бъда водач на листата тук. Пожелавам успех на Георги Кръстев, който беше представен официално като областен координатор на ГЕРБ-Русе. Вярвам, че с неговата младежка енергия и нашия опит ще спечелим убедително доверието на русенци. Това написа бившият министър на спорта на профила си във Фейсбук.

На второ място в листата на ГЕРБ в крайдунавския град ще е Алисе Муртезова, а на трето място ще бъде Десислава Атанасова. За председател на предизборния щаб на ГЕРБ е избран Валентин Колев, а негови заместници ще са Емил Милушев и Бедрос Пехливанян. В щаба влиза и новият областен координатор Георги Кръстев.

На събранието присъстваха Деница Сачева – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и досегашният областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев.

"По време на срещата с членове на ГЕРБ заявих, че ще работим отдадено и отново заедно за каузата Русе. Сега трябва да положим още повече усилия и съм убеден, че ще се поздравим с победа в Русенска област и България. Ще съм щастлив да водим тази битка заедно!", коментира Кралев.