Все още издирват убиеца на мъжа в София

Работи се по всички възможни версии, съобщиха от полицията.

Продължава разследването на убийството, извършено в района на Околовръстния път на София, предаде БНТ. 46-годишният Николай Дракополов беше прострелян в главата, докато чака на светофара на разклона при Симеоновско шосе.

Работи се по всички възможни версии, съобщиха снощи от полицията. Не е изключено Дракополов да е бил убит заради неуредени бизнес взаимоотношения. Той е собственик на автокъща в столицата. Известно е още, че той е с дебело криминално минало, има обвинения за трафик на наркотици и кражба на автомобили.

Най-вероятно убиецът на Дракополов е бил в изчаквателна позиция под моста, бил е маскиран. Изстрелял е два куршума, след което е избягал. Все още не е заловен.

Районът е отцепен и предстои да бъде извършен втори оглед на местопрестъплението.

"Сигналът е подаден от водача на автомобила, спрял на светофара зад джипа". Това заяви директорът на СДВР Георги Хаджиев на брифинг. Той потвърди, че простреляният е на 46 години.

Николай Дракополов е прострелян в главата.

Градският прокурор Илиана Кирилова съобщи, че в колата е пътувало дете, на предната седалка, на 11 години. Детето не е пострадало. Прибрано е от семейството, уточни Кирилова. На място е пристигнал съдебен лекар.

"Открити са две гилзи на първо време. Детето е на приятелката му, с която живее на семейни начала", каза още Илиана Кирилова.

Има свидетели, в момента дават показания, предстоят разпити.