Ман Юнайтед може да загуби точки срещу Уест Хем – Прогноза

Висшата лига на Англия се завръща с 28-мия си кръг. Като най-интересен мач се откроява лондонското дерби между Арсенал и Тотнъм, но пък с най-голям залог се отличава прекият спор за участие в Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Тотнъм. „Червените дяволи“ изиграха тежък мач срещу Милан в Лига Европа през седмицата, което дава сериозни шансове за успех на летящите високо „чукове“.

Уест Хем – приятната изненада на сезона

Под ръководството на бившия наставник на Манчестър Юнайтед и Евертън – Дейвид Мойс, „чуковете“ изживяват един от най-силните си сезони в ерата на Висшата лига. През зимата пък отборът привлече друг кадър на неделния си съперник – Джеси Лингард. Англичанинът се справя повече от чудесно в новия си отбор, като успя да вкара цели 4 гола и да подаде за още един при само 6 мача. 28-годишния атакуващ полузащитник  се разписа само веднъж за Манчестър Юнайтед през тази и миналогодишната кампания, въпреки че взе участие в цели 22 мача за първенство.

Уест Хем се намира на 5-та позиция във временното класиране, през отборите на Евертън, Тотнъм, Ливърпул и Арсенал. Отборът изостава на 2 точни зад Челси, но пък има един мач по-малко и абсолютно реален шанс да се пребори за място в „турнира на богатите“ през следващия сезон. През настоящия сезон, лондончани са губили само срещи Ливърпул (два пъти), Манчестър Сити, Челси, както и в първия мач срещу Манчестър Юнайтед. Момчетата на Дейвид Мойс взеха 8 победи в последните си 11 мача.

Интересен момент е, че в 7 от последните 9 мача на Уест Хем падат над 2,5 гола. Големите сайтове за спортни залози предлагат коефициенти около 1.80 за този пазар в предстоящия мач и това изглежда като доста изгодно предложение.

Блестяща победа в градското дерби и безупречен нов вратар

2 загуби за последните 25 мача записах Бруно Фернандеш и компания през последните три месеца. Юнайтед е отбора с втората най-добра момента форма във Висшата лига и изглежда като единствения тим, който може да спре Сити. В миналия кръг Оле и компания прекъснаха безупречната серия от 22 поредни победи на Пеп Гуардиола, но разликата от 9 точки остава внушителна, което ни кара да мислим, че основния фокус на „червените дяволи“ ще бъде спечелването на Лига Европа и/или ФА Къп. Най-хубавата новина за феновете на Юнайтед е представянето на Дийн Хендерсън. Младият вратар получи шанс за изява в първенството и затвърждава доверието с 5 поредни сухи мрежи. Можете да заложите „Манчестър Юнайтед без допуснат гол“ при коефициент от над 2.60.

Прогноза за мача

Вече ви подхвърлихме две сериозни възможности, но трябва да кажем, че силите са изравнени и двубоят е много труден за прогнозиране. Нашият съвет е да рискувате и да опитате един смел хикс. Равенството се търгува при ставки от около 3.80. Разбира се, при толкова голям коефициент, шансът за неуспех е доста сериозен, така че не залагайте големи суми. Доста по-сигурна изглежда прогнозата за над 2.5 картона в мача. И двата тима не са особено груби, но залогът тук е висок, а играчите на Юнайтед си изкараха цели три официални предупреждения в градското дерби срещу Сити.