Промоционални кредитни карти от Fibank с атрактивни условия и предимства

Fibank (Първа инвестиционна банка) представя на своите клиенти-физически лица възможност за издаване на кредитни карти Mastercard и VISA с промоционални условия. До 31 май 2021 г. всяка издадена нова основна кредитна карта VISA или Mastercard ще бъде без такса за поддръжка за първата година и с 0% лихва за първите 3 отчетни периода. До края на годината издадените в промоционалния период карти са освободени от такса за теглене на банкомат на Fibank.

В очакване на предстоящите празници и настъпващия пролетен сезон, кредитните карти Mastercard и VISA от Fibank предлагат безплатна застраховка при пътуване в чужбина и безплатна застраховка „Злополука“ от FiHealth, която е за сметка на банката през първата година на картата. Допълнителен бонус е cash back при всяка покупка, при натрупани  4000 лева оборот при търговци за 6 отчетни периода. За всички резервации в Booking.com, направени през корпоративния сайт на Fibank – www.fibank.bg с карта от банката, има възможност за допълнителна отстъпка, а именно връщат се обратно на клиента 3% от заплатената сума.

Обслужването на кредитните карти сега е по-лесно с мобилното приложение My Fibank, където потребителите могат удобно да управляват своята кредитна карта и да заявяват вноска по нея, като по този начин избегнат посещението на банков офис. Дигиталното банкиране има и опция за т.нар. „замразяване/размразяване“ на карта, с което временно да се ограничат плащанията с нея и при желание на клиента отново да се активират. С My Fibank могат също така да се увеличават или намаляват лимитите по картата. Удобна и бърза услуга при открадната или изгубена карта е блокиране, предпазващо от неправомерни действия с нея.

Повече информация за промоционалните условия по кредитните карти на Fibank можете да намерите тук: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/promocija-s-kreditni-karti-visa-i-mastercard