Министър Кралев: Визитната ни картичка са построените обекти в страната - bulgaria.utre.bg

Министър Кралев: Визитната ни картичка са построените обекти в страната

17 февруари 2021, 06:27 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    ММС

Спортният министър е номиниран за листите във Варна и Русе

“Във всяко едно населено място има по няколко построени или обновени обекта, които са били жизнено необходими на хората. Това е нашата визитна картичка, нашата гаранция за това, че България ще продължи по стабилния път на просперитета, който има през последните години”. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на гостуването си в предаването на БНТ “Още от деня”.

Кралев изтъкна, че поставянето на настоящи министри за водачи на партийни листи е висока оценка от страна на ръководството за тяхната работа в сектора, който ръководят. Спортният министър обяви, че е номиниран за включване в листите от своите съграждани във Варна и от структурите на ГЕРБ в Русе. Окончателната подредба на листите зависи от решението на Изпълнителната комисия и от ръководството на партията.

“Най-важното е да защитим политиките, по които сме работили през последните години.  За мен ще бъде чест да имам тази възможност. Убеден съм, че на тези избори ще бъдем единни и по-сплотени от всякога”, каза Красен Кралев. По думите му всички структури в страната са спокойни и  работят по предизборната кампания.

Според министъра на младежта и спорта най-големият залог на предстоящите избори ще бъде продължаването на европейския път за развитие на България, който се гарантира от ГЕРБ. “Ние и нашите коалиционни партньори излъчваме стабилност и предвидимост. Управлението на ГЕРБ е гарант за финансово-икономическа стабилност на страната - това е най-отличителната характеристика в нашата политика”, каза Красен Кралев.

“Отчетът ни пред гражданите ще се състои в това да покажем свършеното от нас до момента. Отличителна черта за нас са градежът и стабилността. Имаме готовност да завършим започнатото и вече имаме ясна визия какво трябва да направим през следващия мандат”, заяви спортният министър.

Красен Крален подчерта, че  опонентите на управляващите не могат да се похвалят с нищо направено за хората. “Какво предлагат другите? БСП не е в най-добрата си форма. Там трудно преодоляват дори вътрешнопартийните си конфликти. Виждаме и създадените нови коалиции, които имат агресивно поведение. Те не могат да участват в градежа на модерната икономика на страната и не е ясно дали имат кадрови потенциал да участват в управлението”, коментира още той.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета