Пощенска банка предлага първата в България Mastercard UNIVERSE метална кредитна карта

С нея клиентите ползват специални привилегии и допълнителни удобства

В навечерието на своята 30-а годишнина Пощенска банка стартира предлагането на кредитна карта от ново поколение. Кредитната институция е първата банка в България, която пуска на пазара метална кредитна карта Mastercard UNIVERSE. За пореден път банката доказва позицията си на новатор в сектора и успява да предложи на клиентите си продукт от най-висок клас. Новата карта е създадена, за да удовлетвори най-високите изисквания и очаквания на клиентите. Тя е със стилен дизайн, отговарящ изцяло на визията на модерните потребители, като заедно с всички предимства на кредитните карти като продукт носи множество привилегии и допълнителни удобства на своите притежатели.

"Щастливи сме, че отново можем да предложим нещо различно, иновативно и стойностно на нашите клиенти и по този начин да им гарантираме предимството, което заслужават. Наричаме Mastercard UNIVERSE картата на безкрайните възможности, защото с нея ще отговорим и на най-високите им очаквания. Вярваме, че Mastercard UNIVERSE ще се превърне в символ на успеха и амбицията, в които е кодирана енергията на бъдещето. Неслучайно и във визията ѝ сме използвали символа за безкрайност, който внася допълнително усещане за устойчивост. Благодарим за партньорството на Mastercard, с които създадохме този уникален продукт. Сигурни сме, че като един от лидерите на пазара на кредитни карти, нашите клиенти ще останат доволни и ще се възползват от този модерен продукт, който ще им даде още повече гъвкавост и увереност, отговаряйки изцяло на техния стил“, коментират от Пощенска банка.

С луксозната кредитна карта клиентите имат достъп до богат пакет от услуги и преференции, включващ:

Личен Премиум Банкер и високо ниво на обслужване с индивидуален подход;

- Достъп до специализирани Премиум центрове с висок стандарт на обслужване и конфиденциална среда;

- Връзка със специализирана кол център линия за обслужване на Премиум клиенти, специално създадена за обслужване на клиенти на банката 24/7;

- Ексклузивни отстъпки за картодържатели в реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти;

- Безплатен достъп до високоскоростен интернет, който се предлага на различни летища, в хотели, както и в над милион обществени места в целия свят, благодарение на Boingo Wi Fi; Безплатна застраховка „Помощ при пътуване“ с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

- Пълната информация е налична в застрахователния сертификат към картата; 10 безплатни ВИП посещения за година в над 1 000 специални салона за гости, разположени в летища по цял свят чрез Програма LoungeKey™ и достъп до всички ВИП салони по програмата;

- Неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена;

- Безплатно, приоритетно преминаване през първа проверка на лични документи и специална лента за проверка на багаж, като и двете услуги са достъпни на Летище София, Терминал 2 и могат да се използват безплатно от още един придружител, посредством услугата Fast Track;

- Достъп до специална Concierge услуга „Персонален асистент“ – с нея клиентите улесняват ежедневието си и спестяват време – организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други.

„Радваме се, че Mastercard е изборът на иновативната Пощенска банка за този премиум продукт – с най-модерното от дизайна, технологиите, сигурността и добавената стойност за специален кръг аудитория. През последните години постигнахме безпрецедентен ръст и лидерство в безконтактните плащания и новите технологии като цяло в региона, в т.ч. и България. Ние сме единствената мултиинфраструктурна технологична компания в Европа и предлагаме уникални с простотата и защитеността си решения, които се базират на визията ни да се развиваме само като сме в улеснение на хората – удобството и нуждите на потребителите са в центъра на всичко, което правим”, коментира Ваня Манова, регионален мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Наред с всички тези предимства на престижната кредитна карта Mastercard UNIVERSE, клиентите ще могат да се възползват още и от висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене на пари в брой и покупки с картата.

Картодържателите на Mastercard UNIVERSE могат да получат и парични награди до 1 100 лева на година чрез Програмата за лоялност/My Rewards, която позволява трупането на отстъпка от целия обем на покупките, под формата на точки и превръщането им в парични награди до 1 000 лв. годишно, както и чрез допълнителния 10% cashback (до 100 лв.) за покупки, направени на рождения ден на клиента.

За първите 100 притежатели на картата от кредитната институция са предвидили и стилен подарък. Повече информация за новия продукт може да се получи в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.