Къде в интернет се предлага безплатно покер училище?

Спорт

22-01-2021, 09:00

Снимка:

Silentbet

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ако попитате истинските професионалисти на покера, кой е най-добрият учител, всеки един от тях ще признае, че всичко винаги ще зависи от опита. Все още не се е родил човек, който да създаде шампион от абсолютната нула. Една от най-елементарните и същевременно най-сложни игри, може да се похвали с твърде много лица, за да може дори най-добрите играчи да заявят, че се видели всичко в нея. 

За покерът можем да открием твърде много градски легенди, история за невероятни ръце, а Стинг се е постарал да я възпее в песен. Малцина знаят, че въпросната игра започва своя живот в Германия и Франция. Първоначално няма нищо общо с правилата, които ще бъдат добавени по-късно, но се радва на същите успехи. Днес може да бъде открита навсякъде и също така можем да видим, че именно миналата година станахме свидетели на поредната изненада на покер сцената, при това с българско участие - Стоян Маданжиев. 

Българинът успя да капитализира няколко милиона в своята сметка от Световните Покер Серии. Организаторите трябваше да променят правилата и да проведат турнира в онлайн платформата си. Покерът започна да печели вниманието на редица фенове и все по-често новите играчи са привлечени предимно от големите печалби. 

Същевременно продължава да е една особена философия, която изисква опознаването на опонента за няколко минути, понякога секунди, позволява на един играч да използва картите или да блъфира, уповавайки се на всички възможни средства. И докато уменията се учат постепенно и изискват много търпение, играта може да се похвали с най-различни участници и почитатели, от професионални психолози до хора, които са попаднали в тази сфера по случайност. 

Добрата новина е, че стартът вече е значително по-лесен. В платформата на Bwin България ще открием една специална секция, в която можем да се запознаем много подробно с всички правила и разновидности на играта. Букмейкърът може да се похвали със специална платформа за покер играчите, а също така можем да видим и тънкостите във всяка разновидност, можем да видим как се играе Texas Hold`em Poker, какви са видовете ръце и каква е тяхната сила на масата. Първите стъпки в покера са описани много добре не само на български език, но и с примерни карти, за да можем да добием представа. 

Трябва да напомним на почитателите, че тук операторът използва изключително разбираем и приятелски тон, за да може всеки да усети удоволствието от играта, преди да се впусне в предизвикателствата. Най-важното е, че този бранд има много иновативни решения за запознаване на повече играчи с удоволствието от покера. През лятото забелязахме и наличието на турнир специално за български участници, а някои от най-добрите във въпросния формат успяха да получат покана за турнир с още по-сериозен награден фонд. 

Важното е да запомним, че това е игра, в която никой не може да предложи успешната формула за победа, ако такава съществуваше, най-вероятно тази игра нямаше да бъде толкова интересна. Тук всичко започва и свършва с опита, а печелят най-много онези, които са изградили свой собствен стил. 

И нека не забравяме, че най-големите професионалисти в този бранш започват всичко на шега и за удоволствие, не винаги дори имат желание да преследват професионална кариера, но понякога и тези чудеса се случват. Това, което можем да открием в специалната секция, практически дава първите стъпки, а с времето, малко опит и разумна игра, резултатите няма да закъснеят. Напомняме на всички начинаещи играчи, че в основата на успехите се крие и забавлението.