Най-добрите тактики за залагане на футболни мачове

Ако искате да си спестите неприятните емоции за залагането на футболни мачове в сайтове с Bet365 Вход, ще трябва да изберете подходяща стратегия за игра. Залагането без предварителен план и подготовка е един от най-лесните начини да изгубите пари. Най-важното нещо, което разделя успешните от губещите играчи и точно подхода и използваната стратегия. Печелившите фенове на хазарта разбират разликите между игрите и се стремят да открият най-правилни подход към всяка от тях.

Когато става въпрос за залози на футболни мачове, нещата са още по-сложни. При поставянето на залог за някой мач не се следват конкретни правила. Най-лошото нещо, което може да направите и да започнете безразборни залози без предварително проучване и информация за конкретното събитие. Тогава печалбата е много трудно постижима, затова експерти на bet 367 и 7 Sport ви запознаят с няколко прости стратегии, които ще помогнат на новите играчи значително да подобрят процента на печелившите си прогнози.

Залагайте на корнери

Ако желаете дългосрочен успех в прогнозите, бъдете с открито мислене. Сайтовете за хазарт предлагат брутално разнообразие от различни възможности за залог. За най-големите събития се предлагат стотици различни възможности за поставяне на залог и букитата не винаги могат да поставят точния коефициент на всеки пазар. Залагането на корнери вече е сравнително популярен пазар и със съвсем леко предварително проучване, определено може да ви донесе приятни емоции. Намерете статистически сайтове и проверете средния брой корнери, които всеки от отборите изпълнява на мач. Проверете офанзивните и дефанзивните показатели на двата тима, размера на игрището, метеорологичните условия и др. неща, които могат да повлияят на този залог.

Опитайте залог с двоен шанс

Двойният шанс е отлична възможност за намаляване на риска при залог и често се прилага като стратегия от по-опитните играчи. Ако залагате на двоен шанс, възможността за печеливш залог се увеличава неимоверно. Все пак, при два от възможно три крайни резултата, вие печелите. Чисто математически, шансът за печалба от футболен мач е 33.3%, но при двойния шанс, вече отиваме на 66.6%. За съжаление, коефициентите при двоен шанс също са значително по-малки, което означава, че ще трябва да залагате със доста по-голяма сума.

Не залагайте само на фаворитите

Много често срещана стратегия е да се залага само на големите фаворити в първенствата. Силните отбори печелят значителен процент от мачовете си, но пък коефициентите са доста малки и съответно печалбата не е впечатляващата. Трябва да имаме на предвид, че все някога Байерн Мюнхен ще загуби мач от Бундеслигата и тогава, ние ще загубим много повече пари, отколкото бихме спечелили при победа на баварците. Все пак, доброто на тази тактика е че вие ще печелите много по-често, отколкото ще губите.

Придържайте се към малки залози

Големината на залога трябва да се определя единствено и само на свободните средства във вашия акаунт. Най-голямата разлика между печелившите и губещите играчи е управлението на бюджета. Най-добрата стратегия е конкретен залог да не надвишава 2% от свободните ви пари. Ако пък разполагате с по-малък бюджет, може да заложите и до 5% от него на едно събитие, но не повече.

Заложете на брой голове

Футболните залози не са лесни и често могат да се получат изненадващо резултати. За това не е лоша идея да потърсим брой отбелязани голове в срещата. За да приложите тази стратегия, вие се нуждаете от добро предварително проучване. Намерете информация за средните показатели на конкретните отбори, в каква форма са, имат ли контузени състезатели, както и крайните резултати от последните им срещи един срещу друг.

Използването на една от тези тактики може да увеличи ефективността и удовлетворението ви от залагане на спорт. Все пак, хазарта често е въпрос и на късмет, така че, играйте само с пари, които може да си позволите да изгубите. Залозите са хоби и забавление и не бива да се считат за иновативен метод за изкарване на пари. Трябва да внимавате, защото хазартът може да ви създаде проблеми. Контролирайте се и залагайте разумно!