„Телелинк Бизнес Сървисис” представи нова идентичност на компанията

Нов брандинг представи Телелинк Бизнес Сървисис (ТБС)

Нов брандинг представи Телелинк Бизнес Сървисис (ТБС). Компанията е лидер на пазара с бизнес в сферата на ИT инфpacтpyĸтypaта, инфopмaциoннaта cигypнocт, дигитaлнaтa тpaнcфopмaция и дpyги. От март тази година тя ще оперира с изцяло нова бранд идентичност, обхващаща не само логото и слогана на компанията, но също и уебсайта, както и всички визуални дигитални и принт материали, които използва.

“Отделният бранд е важна стъпка и в същото време доказателство за израстването на Телелинк Бизнес Сървисис (ТБС) като самостоятелна компания. Вярвам, че новата ни идентичност представя същността на компанията и културата в нея, а именно професионализъм и надеждност, съчетани с гъвкавост и креативност“, сподели изпълнителният директор на Телелинк Бизнес Сървисис Иван Житиянов.

Този проект е основна част от цялостната стратегия на компанията за растеж. Чрез него ТБС показва своята зрялост и дефинираност като отделна компания, но също и богатото наследство, което носи като част от Телелинк Холдинг. С помощта на обновената си визия, организацията иска да покаже собствената си култура и подход към клиентите по отличаващ се и запомнящ начин, характерен за една компания от технологичния свят.

Именно следвайки тази посока, тя е вплела в маркетинговата си стратегия изцяло нова визия, която отговаря и допълва качеството на технологичните услуги и продукти, които предлага. В новата си бранд идентичност компанията избира за основна цветова комбинация –  „Телелинк синьо“ и „слънчево жълто“. Чрез синия си цвят ТБС препраща към високото ниво на професионализъм и надеждност, към известния в свeта на бизнеса „син океан”, както и към наследството и историята на Телелинк Холдинг.

 Синьото компанията ще допълни със „слънчево жълто”, което символизира иновативния и свеж дух, който е характерен за професионалния екип. Към основните два цвята от „Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД” са решили да включат няколко допълнителни цветови комбинации, които ще използват в различните си комуникационни активности. С тях компанията отново препраща към богатото си портфолио от услуги и продукти.

Визиите, които ще ползва компанията в новата си бранд идентичност, могат да бъдат черно-бели, така и цветни в зависимост от употребата. Така компанията кореспондира визуално чрез своите обединяващи звена – хора и технологии. Чрез тях ТБС препраща към основната си дейност както и към това, че технологиите са създадени, за да помагат на хората.

„Извървяният път беше предизвикателен, но резултатът е повече от удовлетворяващ. Тайната на добрата работа се крие в непрестанната комуникация с хората, смелост да мислиш извън установените стандарти и добрия екип, с който работиш”, заяви Трифон Димов, мениджър „Маркетинг и комуникации”.

TBS е иновативна компания, която дава възможност на хората и организациите да използват нови технологии, докато се фокусират върху основния си бизнес. Компанията инвестира потенциала си в това да разбере в дълбочина нуждите на своите клиенти, за да им помогне с правилните за тях ИТ решения от последно поколение, чрез които да придвижат бизнеса си крачка напред.

“Телелинк Бизнес Сървисис” обслужва клиенти на повече от 4 континента в над 30 държави и има повече от 50 международни партньори, както и над 200 други корпоративни клиенти. Сред партньорите на компанията са Microsoft, VMWare, CISCO, IBM, DELLEMC и др. TBS има над 220 служители, разпределени в офиси в 4 държави. През последните години компанията се разраства непрестанно . Предстои „Телелинк Бизнес Сървисис” да започне да предлага акции на Българската фондова борса през настоящата година.

Като част от новата си маркетинг стратегия компанията стартира с изцяло нов уебсайт, който може да бъде намерен на адрес www.tbs.tech.