Никола Бакалов се присъединява към управленския екип на Fibank - bulgaria.utre.bg

Никола Бакалов се присъединява към управленския екип на Fibank

21 януари 2020, 12:42 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    Fibank

Завършил е УНСС през 1997 г. и има магистърска степен по „Международни икономически отношения“

Г-н Никола Бакалов се присъединява към управленския екип на Fibank като член на Управителния съвет и изпълнителен директор. Г-н Бакалов ще отговаря за следните дирекции: „Банкиране на дребно“, „Главна каса“, „Дигитално банкиране“, „Злато и нумизматика“, „Картови разплащания“, „Клонова мрежа“, „Организация и контрол на клиентското обслужване“ и „Частно банкиране“.

Г-н Никола Бакалов е завършил УНСС през 1997 г. и има магистърска степен по „Международни икономически отношения“. Към екипа на Първа инвестиционна банка се присъединява през 2000 г. През периода 2005 г. – 2011 г. е директор „Картови разплащания“. По това време е избран и за член на Изпълнителните комитети на Mastercard България и VISA България.

През 2011 г. е поканен да се присъедини към управлението на „Алианц Банк България“, където е избран за член на Управителния съвет и заема последователно длъжностите – Изпълнителен директор и Главен изпълнителен директор. През 2013 г. г-н Бакалов поема управлението на „FiHealth Застраховане“ АД – един от водещите здравни застрахователи в България.Коментари (1)

Потребител
Марио
Ще има доста отговорности с всички дирекции, които са към него. Изглежда обаче сериозен човек и дано има успех в ПИБ, които традиционно имат отлично обслужване!
21 януари, 17:49 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета