ВОДОЛЕЙ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година вие може да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, може да се върнете към стари източници на доходи, стари места за живеене, нещо от миналото- постоянно ще напомня за себе си, ако има място във вашето бъдеще, то ще се възроди по един естествен, неусетен начин ще изпълни отново живота ви.

Същевременно, звездите изискват от вас настойчиво да прелистите нова страница в живота ви, това може да се случи, като се разделите с хора и обстоятелства, които вече нямат място във вашето бъдещо развитие, ако пътувате, ако се ориентирате към алтернативи на развитие, също- поставяйте си по дългосрочни цели, които трябва да постигате стъпка след стъпка, бавно и без да бързате.

2020 година може да се окаже своеобразен преход за вас към друго и по-голямо начало, което ви очаква през 2021, 2022 година.

На този етап, ако не афиширате вашите желания, а по скоро ги постигате по-тихо, защото щастието обича тишината, твърди една поговорка, ако търсите тайна опека, може и от покровители, които са извън близкото ви обкръжение, ако използвате обходни пътища към вашите цели, доверявате се на интуицията си, тогава действително може да стигнете много далеч, да постигнете успехи над средното ниво, да превъртите всички предизвикателства в полза.

Все пак,  ако имате стари дългове-  буквално или в преносен смисъл, морални или материални, то през 2020 година ще трябва да се разплатите с тях,  преди да продължите напред и това ще бъде особено видно през втората част на февруари и до края на март 2020 година.

От април и до август 2020 година- ще се  появят хора или обстоятелства в живота ви, които ще радват сърцето ви, ще се превръщат в оазис за душата ви.  Това може да е ваша любов, може да са ваши деца, ако имате такива и които ще ви подкрепят, ще са повод за гордост или вид удовлетворение, подкрепа, ако се нуждаете от такава. От април до август месец ще намирате време и за ваше хоби, развлечения и така е правилно, защото по този начин ще може да срещнете късмет или да привлечете благоденствие  по един естествен начин.

В друг случай през това време може да се ориентирате към хоби, което да се превърне в професионална реализация, може да решите да имате собствен бизнес и т.н.

През втората част на 2020-та година- вашата социална активност постепенно ще расте, вие все повече ще се борите за вашите права и интереси, вероятно не без причина, а по външни и провокиращите фактори.

Ако имате недоброжелатели, хора които действат зад гърба ви,  то те ще се появят в пълна степен през втората част на 2020-та година.

Можете да превъртите всички предизвикателства във ваша полза, ако си изградите вид стратегия, ако се вглеждате отвъд видимото, за да се предпазите от удари под кръста, образно казано.  Ще усъвършенствате вашите ораторски умения, ще влизате в словесни двубои, които в крайна сметка трябва да ви изведат в лидерски позиции, да отстоят правата и интересите ви.

Може да преосмислите ваши връзки от септември до ноември 2020 година, ако прекратите договори или отношения през това време,  то после едва ли ще ги възстановите, имайте го предвид и внимателно насочвайте…

През втората част на ноември и през декември ескалират важни събития, все едно действително прелиствате нова страница в живота си, промени през това време ще бъдат окончателни, бих казала безвъзвратни, не съжалявайте за нищо старо, което ще оставите зад гърба си, защото то ще отвори място на ново и по-перспективно през 2021 година..