СКОРПИОН - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

2020 година ще преобрази вашия начин на мислене, изразяване, съответно- среда на съществуване, поради собствените  ви променени възгледи, защото самите вие ще направите своеобразна чистка на хората около вас, защото ще заемете нови позиции в колектив, които трябва да са по-престижни, авторитетни, понеже- обогатявате вашите знания, разширявате кръга на вашето влияние, привличате влиятелни или властимащи персони на ваша страна или пък- сменяте кардинално средата си на съществуване. Показателни в това отношение ще бъдат още първите месеци на 2020 година, които в различна степен могат да покажат докъде може да стигнете във вашите постижения.

Следва да се каже, че колкото сте социално по-активни, самите вие се стремите да създавате и укрепват и връзки, да обогатявате вашите знания, а може би и да пътувате, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение- толкова по-значими успехи ще имате шанс да постигнете.

Същевременно, от втората част на февруари и до края на март може да ви се наложи да влизате в словесни двубои, да си служите с думите като с оръжие, така че да извоювате победи, които ще се закодира трайно в по-добри и авторитетни позиции, можете да подпишете договор и през това време, да стигнете до договорки или да привлечете на ваша страна енергични персони, да се справите с повишена конкуренция, а всичко това ще се за подир а трайно и ще ви влияе и през идните около две години и половина.

Вашият мироглед се променя, в повечето случаи това ще бъде за ваше добро, ще ви направи по-устойчиви на външни влияния.

От април до август 2020 година вашето финансово състояние по различни поводи ще зависи силно от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на партньори, влиятелни или властимащи персони.

Трябва да се ориентирате в тази посока, за да извлечете ползи, за да се предпазите от загуби и т.н..

В душата ви ще кипят силни страсти, които ще ви накарат да преоцените всичко ценно за вас  от една страна, а от друга страна-  това ще се превърне в повод да намерите най-благоприятния път към увеличение на вашето благосъстояние.

През втората част на 2020  година вашето ежедневие ще бъде доста натоварено, бих казала над средното ниво. Колкото сте по -дени и инициативни, толкова по-значими успехи  ще можете да постигнете и в професионалната си реализация.

Същевременно, наистина ще се налага да бъдете максимално мобилизирани и концентрирани в конкретна цел на работното място, в друг вариант- да пренаредите приоритетите си, да промените нещо в навиците си, за да подейства те положително и на здравето си, ако не действате по подобен начин, тогава може да бъдете принудени по външни и независими от вас причини, внимавайте и се пазете, не позволявайте тази мощна енергия да прерасне в нервно напрежение, това е възможно, ако огнената енергия на Марс  не е канализирана  в реално действие от ваша страна.

Ежедневието ви ще е извън обичайния ритъм от септември до ноември 2020 година, през това време ще се тестват за здравина договори и отношения на работното ви място  и не само, нека това да бъде допълнителен стимул за промени, като отстраните всички слаби страни, които внимателно сте анализирали- действате в посока промяна на вашето ежедневие, навици, дори начин на мислене, всичко гореизброено ще ви помогне да превъртате всички предизвикателства в полза и през втората част на ноември и през декември 2020 година  вие ще имате шанс да извоюват и лидерски позиции в колектив, ако нямате подходяща работа да си намерите  и то в дългосрочна перспектива…

Не насилвайте нещата, вслушвайте се във вътрешния си глас, дори във физическото си състояние през втората част на 2012 година.