ДЕВА - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта като разгърнете творческия си потенциал, занимавате се с онова, което най-много обичате, харесвате или пасва на вашата предопределеност, така че да постигнете максимално добри резултати.

Звездите ще ви дадат шанс да стабилизирате отношения, които са близки до сърцето ви, тоест отнасят се до партньори, пораснали деца, ако имате такива.

Препоръчително е още в началото на годината и от януари до март месец 2020 година да си изберете цел, в която ще вложите всички ваши ресурси, за да преобразите живота си и  по горе описания начин.

Същевременно през втората част на февруари и през март 2020 година ще се появят външни стимули, които ще ви подтикват да действате точно по този начин. Например, ваши близки ще имат по голяма нужда от вашата подкрепа, а вие ще трябва да им я дадете, в друг случай ескалира необходимост  да си изясните лични отношения, евентуални натрупани недоразумения и през това време ескалира такава възможност. Отново като вариант, ако сте сами от януари и до края на март 2020 година вие имате шанс да срещнете любовта…

От април до август 2020 година ескалират важни събития, които ще се отразят на вашата репутация, кариерно развитие, обществено положение и т.н. По различни поводи вие може да се оказвате под светлината на прожекторите, дребни действия ще имат широко отражение, същевременно може да се представите в различна светлина,  а в повечето случаи- това ще има благоприятен ефект върху бъдещето ви развитие.

В друг вариант може да преосмислите честолюбивите си планове за кариерно развитие и да се ориентирате към нещо, което ви е любимо, което искате да правите, не е изключено да се върнете и към стари занимания, при условие, че сте се разделили с дейности, които ви пасват повече, това може да се случи предимно от май до  края на юли 2020 година, въпрос на избор е какво ще предпочетете през това време.

Твърде вероятно е  да изпитате някои колебания-  какво наистина искате, да се раздвоявате поради различни възможности и т.н. От юли и до края на годината  ежедневието ви става наситено с множество ангажименти, бих казала че ще сте натоварени над средното ниво.

Същевременно това е период от време, през което ще трябва да защитавате интересите си над обичайното, ще трябва да проявявате повишена адаптивност към околните, техните очаквания, желания и т.н.  Причините за това ще се коренят във факта,  че през втората част на 2020-та година вашето финансово благосъстояние по различни поводи  ще зависи над обичайното от моралната или финансова подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, от вид одобрение и т.н.

Например, вие може да сте  заели водеща позиция, която сега трябва да отстоявате, за да удържите и по гореописания начин.

В друг вариант- може да сте се ориентирали към собствен бизнес, а така по един естествен начин- ще зависите от одобрението  от страна на ваши клиенти. Така по един естествен начин първа стъпка към вашите успех ще бъде точно тази- да се стремите да получавате подкрепа  от страна на хора,  от които зависи благосъстоянието ви.

През втората част на 2020 година не бива да позволявате чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора, не е изключено обаче- да се налага да инвестирате повече в тях, да им помагате и т.н. В този процес е полезно внимателно да си правите равносметки за приходи и разходи, за да съхраните интересите си.

Ако имате собствен бизнес- препоръчително е да внимавате да не задлъжняват е особено от девети септември и до 14 ноември не е препоръчително да теглите кредити например. Ако имате до уреждате наследствени въпроси, това може да се прояви пак така през .

Втората част на 2020-та година- в такъв случай ще ви се налага по-енергично да защитавате  правата си, да не отстъпвате, а по-скоро да търсите варианти, за да получите онова, което ви се полага. Своеобразна победа и увеличаване на доходите могат да се получат  през втората част на ноември и през декември, ако действате по гореописания начин.