ОВЕН - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

2020г. ще преобрази живота на всички, без изключение, а в този процес вие ще имате възможност да постигнете едни от най-значимите си победи в близките години. Няма да ви липсва ентусиазъм, плам, борбеност, които ще ви мобилизират, амбицират, ще ви подтикват да дадете най-доброто от себе си, за да постигнете значими успехи или да превъртите предизвикателства в полза.

Трансформациите ще обхванат ключови за вас въпроси като кариерно развитие, брачни отношения, место-живеене, обществено положение, репутация.

Част от случващото се ще бъде следствие на собствените ви повишени амбиции, но друга- по външни и независещи от вас причини, да кажем, че е дошло време да обновите вашите източници на доходи, защото старите са изчерпани или понеже възникват нови и по интересни възможности за печалба. Колкото сте по-социално активни през 2020 година, ориентирани сте към нещо ново, модерно, но и съвсем практично, материално, толкова по-значими ще бъдат вашите успехи.

До май месец 2020 година вие може да направите пробив в избраното от вас направление, да постигнете успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци или поне ще трябва да удържат е като върхови постижения.

От втората част на февруари и до края на  март на повечето от вас ще им се налага да се справят с повишена конкуренция, изисквания, вероятно ще бъдете максимално мобилизирани, но точно такова поведение ще е своеобразна гаранция за върхови постижения, които ще се закодират трайно в вашата репутация, обществено положение и т.н..

През април вашата социална активност е значима, можете да създадете и да укрепите връзки, на които после да разчитате дълго в личен и делови аспект. От май месец до юли месец 2020 година  навлизате в период на преоценки На ваши връзки, теми от рода на приходи- разходи  и т.н.

През тези месеци ще се тества за устойчивост- всичко което е надеждно, има сили и ресурс да продължи напред. онова, което е ненадеждно, не кореспондира с вашия път и предопределеност,  изчерпано е  като възможност   да продължи  да съществува във вашия живот- ще отпадне през тези месеци от живота ви, но не бива да съжалявате, защото скоро ще бъде заместено от друго и по-перспективно.

От май до юли  не бива да предприемате нищо ново, удачно е по-скоро да си давате почивка, да предпочитате само компанията на най-близките ви хора, да пътувате, да бъдете повече в уединение, повечето от вас и инстинктивно ще действат по точно по този начин, той ще е полезен и необходим   ход,  преди да продължите напред от юли месец 2020 година.

Възползвайте се от този толеранс от време, за да си направите равносметки, изберете най- верния път на развитие в личен или делови аспект, не бързайте, следвайте естествения ход на събитията, те ще ви подскажат как да продължите.

От юли месец  и до края на годината навлизате в изключително важен период.  Марс навлиза във вашия зодиакален знак от 28 юни 2020 година  и ще остане там до седми януари 2021 година. Това е изключително рядко астрологично събитие, защото традиционно Марс е в един зодиакален знак около два месеца и половина.

В случая той ще пребивава в Овен около половин година, поради ретроградното си движение.  В директния си ход Марс ще ви подтиква  да бъдете максимално инициативни, през това време ще чувствате прилив на енергия, която трябва да канализирате в конкретна цел, за да не прерасне в нервно напрежение, дори физическа болка. Колкото сте по-инициативни, толкова по-далеч ще може да стигнете, а успехите, които завоювате, после ще ви влияят и през идните около две години и половина.

Ясно е, че трябва да си поставяте много високи цели, тогава почти нищо няма да може да застане на пътя ви, ще притежавате достатъчно енергия, хъс, шансове, които ще възникват спонтанно и следствие на собствената ви инициативност… Действията ви няма да останат без последици…

Докато е Ретрограден  Марс във вашия зодиакален знак от девети септември и до 14 ноември, вие за малко ще трябва да забавите ход, вероятно ще размислите за някои ваши минали действия, но това не бива да ви плаши, ретроградното движение си има и свои положителни страни, то ни помага да наваксаме с някои пропуски, да усъвършенстваме  своите способности, да поправим евентуални минали грешки, така че в крайна сметка онова, което вършим-  да се усъвършенства,  да бъде максимално ефективно, устойчиво, полезно.

През ноември и декември  следствие на всичко гореописано вие ще промените  социалния си статус-  позиции, които вземате в колектив, кариерно развитие или брачни отношения, това ще е своеобразен  остър завой или шанс за върхови постижения, все пак зависи  и от личните ви планове, цели, които се поставят a и т.н. Не е изключено през 2020 година  да се върнете към някой  хора, обстоятелства или обстановка, с които не е трябвало да се разделяте…