Изчистени линии, ярки цветове и иновативни материи – последна мода при зимната екипировка

На ревю инфлуенсъри представиха новата зимна колекция на MAXSPORT

С впечатляващо модно шоу и стилен коктейл – бутиковата верига за спортни стоки MAXSPORT представи колекцията си Зима 2019/2020. В навечерието на зимния сезон известни инфлуенсъри влязоха в ролята на модели и показаха най-големите хитове в спортната екипировка.

MAXSPORT е официален представител за луксозни брандове като Atomic, Fischer, Völkl, VIST, KJUS, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Tecnica, Dolomite, Söll, Reima, J.Lindeberg, Conte of Florence, Buff original, Casco, X-bionic, Holmenkol, Banana moon, Bobbies, и др. Веригата разполага със седем обекта в страната.

Съорганизатори на специалното събитие са Smart Lady на Fibank и Diners Club International.

„Изчистени линии, ярки цветове, има много технологични въведения, които ще направят комфорта на скиорите и на сноубордистите по пистите изключителен. През последните години водещите световни производители, всеки следващ сезон, ни изненадват с иновативни решения, не само като дизайн и цветове, но и като технологии. Тяхната цел е да осигурят комфорт на практикуващия като задържат неговата топлина и пречат на външните неблагоприятни условия да развалят удоволствието на човека от прекарването в планината“, разказа Георги Бобев от Maxsport.

Наред с традиционните черно, синьо и планинско сиво, тазгодишната мода е доминирана от жълто и метални златни и сребърни отблясъци. Дълги якета и сваляеми ръкави са последният писък на световните брандове. На първо място естествено остават сигурността и удобството. Материите са леки, топли и дишащи.

Новите предложения не разочароват и с нововъведения. При термобельото навлизат иновативни технологии. X-BIONIC въвежда революционни нишки, които правят невъзможно задържането на влага при изпотяване. КJAUS отново разбиват всички познати граници и предлагат на пазара яке с бутон за управление на влагата… Връхната дреха се управлява и посредством смартфона!

„Тази технология се казва HYDRO_BOT и тя действа като хидро клапан, който предпазва човек, когато спортува през зимата и отделя повече телесни течности, те по един специален начин да се отвеждат от тялото, така че то да остава сухо. Влагата отива навън, а топлината се задържа”, обясни механизмът на действие на технологията Бобев.