Радослав Янков: Винаги си поставям високи цели

Гледам да тренирам пълноценно и да съм спокоен, посочи сноубордистът

Високи цели и добра подготовка, за да покаже най-доброто от себе си - на това залага най-добрият сноубордист на България Радослав Янков. Това сподели лично той специално за Tribune.bg. Екипът ни успя да се срещне с него  по време на представянето на Garmin pay watch. Този път Радо влезе в ролята на посланик на брандовете Fibank и Garmin.

„Целите са ми винаги високи. Не искам да заявявам очаквания. Гледам да тренирам пълноценно и да съм спокоен, за да може, когато дойде полето за изява, да бъда максимално концентриран и да направя това, за което съм тренирал“, каза Радо Янков.

 „Новият сезон предстои. Вече мина подготвителният период, свързан с физическата подготовка. Започваме и тренировките на сняг със сноуборда. Предстоят лагери на сняг до реалното започване на състезателния период. Очаквам го с нетърпение. Всичко е наред с мен. Здрав съм и гледам напред“, допълни Радо Янков.

„Тази година има 13 старта за Световната купа. Първият старт ще бъде на съвсем различно място в сравнение с последните няколко години. Ново състезание в Русия. Нов курорт, в който ще  стартират туровете от Световната купа“, заяви още топ сноубордистът.