Бивш министър: С призива за единение Радев иска да спаси Нинова от изгонване - bulgaria.utre.bg

Бивш министър: С призива за единение Радев иска да спаси Нинова от изгонване

30 септември 2018, 13:41 | България утре
  • Снимка:
    Фейсбук

На България е нужно национално единство, а не единение на Радев с БСП в политически проект с компрометирани фигури

Бившият министър на отбраната Николай Ненчев скочи срещу президента Румен Радев.

„Как ще единява нацията с бивши ДС агенти, работейки срещу националната памет на българите? С жалкия си рекламен ход на датата от войнишкото въстание, Радев скрепи единството в партията, която го издигна за президент“. Така започва обръщение на Ненчев, публикувано на сайта на партията му БЗНС.

Според политикът целта на президентския призив е да сплаши опонентите на Корнелия Нинова вътре в БСП и на вчерашния им форум тя е спасила лидерството си.

„Централата на БСП осъмна с разлепени листовки срещу Нинова, но опонентите й подвиха опашки след изявлението на Радев, който беше номиниран за президент от БСП благодарение на настоящата лидерка“, пише Ненчев.

Ето какво още се казва в позицията на БЗНС:

Стратегията в ляво, дирижирана от Кремъл, включва нов проект около Румен Радев, който да партнира в бъдеще на БСП, с цел овладяване на властта в държавата. Така начертаният път не включва разкол в редиците на БСП и Радев се погрижи да го потуши. Политическото движение, което той се подготвя да оглави през октомври по уж спонтанния призив на бивши агенти от ДС за единение е поредната му злоупотреба с дадената му публична власт. Президентът не е избран за да обслужва партията, която го е издигнала, а още по-малко личните си политически амбиции.

За да единява нацията Радев трябва да осъди преди всичко кървавата политика и наложения тоталитарен режим от партията, която го направи президент.

БЗНС припомня на Радев, че българската нация носи демократично самосъзнание и чувство за национален суверенитет. Ние не се кланяме пред Кремъл и пазим свободата и независимостта на държавата си!

За да помири политическата си съвест Радев първо трябва да се поклони пред жертвите на комунизма и да признае съпротивата на тези демократи. Къде беше той, когато отдавахме почит към жертвите на режима, въведен от БКП, избил елита на нацията без съд и присъда и окупирал държавата по поръчение на СССР? Къде беше, когато се отбелязваше годишнината от екзекуцията на Никола Петков и разтурянето на демократичната опозиция от същата партия, която го издигна за президент?

Днес на България е нужно национално единство, а не единение на Радев с БСП в политически проект с компрометирани фигури от силовите структури на комунистическия режим!



Коментари (9)

Потребител
уха
щяф да умра ,ут смяф!
Мотика даа акъл на тез ,дето го нема!!
що не прай нища ,ва копиле?
02 август, 21:34 ч.
Потребител
Станчев
И какво да чете човек в този сайт като има новини толкова брадясали че са от септември и какво искат да ни кажат от сайта че още ги държат ?
16 юни, 06:41 ч.
Потребител
Иван Иванов
Този бивш министЕр, дето става единствено за звеновод в свинефермата и той взе акъл да дава. Я се скрий, бе "перуко"!!!!!
16 февруари, 20:48 ч.
Потребител
дядо
Ако Борисов. не беше предложил Цачева, друг от номинираните /независимо/ кой, Радев щеше да си гледа пенсията. Тук според мен е имало договорка?
04 януари, 18:47 ч.
Потребител
Аз си знам
Радев,е мадама// говори имисли като звеноводката Нинова.Комунисти ,,,глави празни ,злобни ,гледат каде е келепира.Радев ,срамувам се за това цне си президент.Ти си меко казано НИкои.
04 ноември, 15:28 ч.
Потребител
Къде е вице президента
Радев бе Президент на народа на изборите. СЕГА се превърна в марионетка на Стоящите прави зсд Решетников. А проекта е да го ползват за принизяване на институцията Президент, или обезправяване и създаване на ОФ за овладяване и управление на недховолсво и захват на властта. Ново ОФ. По маниера ще ги познаете.
01 октомври, 11:56 ч.
Потребител
дреболия
Разпнахте го, не ви е сТрам, какво единение с партия бсп ти щъка в главата бе, ненчев, вникни в смисъла, не изопачавай, не ароганствай, бъди мъж и приеми истината, и тя е, че Р. Радев е най-достойния сред президентите! Та ти ли ще си по подходящ за президент, а! Кажи!
30 септември, 18:12 ч.
Потребител
стамболов
този гей още ли го коментирати
30 септември, 14:13 ч.
Потребител
джев
коментиратЕ, е правилното окончание на думата. Дали е гей или не, няма как да потвърдите, освен ако не сте го ....Ще кажа, че политиканстването е гейлък, педеразлък, защото каламбурстват с думите и народът се вижда в чудо, ня кой да вярва! Не сте чисти души Вие политиците, не сте!
30 септември, 18:31 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета