Бивш министър: С призива за единение Радев иска да спаси Нинова от изгонване - bulgaria.utre.bg

Бивш министър: С призива за единение Радев иска да спаси Нинова от изгонване

30 септември 2018, 13:41 | България утре
  • Снимка:
    Фейсбук

На България е нужно национално единство, а не единение на Радев с БСП в политически проект с компрометирани фигури

Бившият министър на отбраната Николай Ненчев скочи срещу президента Румен Радев.

„Как ще единява нацията с бивши ДС агенти, работейки срещу националната памет на българите? С жалкия си рекламен ход на датата от войнишкото въстание, Радев скрепи единството в партията, която го издигна за президент“. Така започва обръщение на Ненчев, публикувано на сайта на партията му БЗНС.

Според политикът целта на президентския призив е да сплаши опонентите на Корнелия Нинова вътре в БСП и на вчерашния им форум тя е спасила лидерството си.

„Централата на БСП осъмна с разлепени листовки срещу Нинова, но опонентите й подвиха опашки след изявлението на Радев, който беше номиниран за президент от БСП благодарение на настоящата лидерка“, пише Ненчев.

Ето какво още се казва в позицията на БЗНС:

Стратегията в ляво, дирижирана от Кремъл, включва нов проект около Румен Радев, който да партнира в бъдеще на БСП, с цел овладяване на властта в държавата. Така начертаният път не включва разкол в редиците на БСП и Радев се погрижи да го потуши. Политическото движение, което той се подготвя да оглави през октомври по уж спонтанния призив на бивши агенти от ДС за единение е поредната му злоупотреба с дадената му публична власт. Президентът не е избран за да обслужва партията, която го е издигнала, а още по-малко личните си политически амбиции.

За да единява нацията Радев трябва да осъди преди всичко кървавата политика и наложения тоталитарен режим от партията, която го направи президент.

БЗНС припомня на Радев, че българската нация носи демократично самосъзнание и чувство за национален суверенитет. Ние не се кланяме пред Кремъл и пазим свободата и независимостта на държавата си!

За да помири политическата си съвест Радев първо трябва да се поклони пред жертвите на комунизма и да признае съпротивата на тези демократи. Къде беше той, когато отдавахме почит към жертвите на режима, въведен от БКП, избил елита на нацията без съд и присъда и окупирал държавата по поръчение на СССР? Къде беше, когато се отбелязваше годишнината от екзекуцията на Никола Петков и разтурянето на демократичната опозиция от същата партия, която го издигна за президент?

Днес на България е нужно национално единство, а не единение на Радев с БСП в политически проект с компрометирани фигури от силовите структури на комунистическия режим!Коментари (8)

Потребител
Станчев
И какво да чете човек в този сайт като има новини толкова брадясали че са от септември и какво искат да ни кажат от сайта че още ги държат ?
16 юни, 06:41 ч.
Потребител
Иван Иванов
Този бивш министЕр, дето става единствено за звеновод в свинефермата и той взе акъл да дава. Я се скрий, бе "перуко"!!!!!
16 февруари, 20:48 ч.
Потребител
дядо
Ако Борисов. не беше предложил Цачева, друг от номинираните /независимо/ кой, Радев щеше да си гледа пенсията. Тук според мен е имало договорка?
04 януари, 18:47 ч.
Потребител
Аз си знам
Радев,е мадама// говори имисли като звеноводката Нинова.Комунисти ,,,глави празни ,злобни ,гледат каде е келепира.Радев ,срамувам се за това цне си президент.Ти си меко казано НИкои.
04 ноември, 15:28 ч.
Потребител
Къде е вице президента
Радев бе Президент на народа на изборите. СЕГА се превърна в марионетка на Стоящите прави зсд Решетников. А проекта е да го ползват за принизяване на институцията Президент, или обезправяване и създаване на ОФ за овладяване и управление на недховолсво и захват на властта. Ново ОФ. По маниера ще ги познаете.
01 октомври, 11:56 ч.
Потребител
дреболия
Разпнахте го, не ви е сТрам, какво единение с партия бсп ти щъка в главата бе, ненчев, вникни в смисъла, не изопачавай, не ароганствай, бъди мъж и приеми истината, и тя е, че Р. Радев е най-достойния сред президентите! Та ти ли ще си по подходящ за президент, а! Кажи!
30 септември, 18:12 ч.
Потребител
стамболов
този гей още ли го коментирати
30 септември, 14:13 ч.
Потребител
джев
коментиратЕ, е правилното окончание на думата. Дали е гей или не, няма как да потвърдите, освен ако не сте го ....Ще кажа, че политиканстването е гейлък, педеразлък, защото каламбурстват с думите и народът се вижда в чудо, ня кой да вярва! Не сте чисти души Вие политиците, не сте!
30 септември, 18:31 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика