Дневен хороскоп - сряда, 26 септември 2018

Хороскоп

25-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

В днешния ден вашата лична енергия е доста силна. Навсякъде вашата компания ще е желана. Намирате се на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни разговори.

     
 

Телец

Днес ви очаква доста работа. Не изпускайте първата половина на деня, когато сте най-деловити, съобразителни, оперативни, активни. В резултат на утринната ви дейност може да се появи материал за размишления.

     
 

Близнаци

Благоприятно време за интелектуални занимания. Вашата способност да възприемате информация просто бие всички рекорди. Не надценявайте обаче собствените си сили и не се нагърбвате с няколко неща едновременно.

     
 

Рак

Колега или началника ви може да ви притиснат в ъгъла, но вие не се паникьосвайте. Запазете спокойствие и хладнокръвие и ще се справите с положението. Стойте настрани от хора, които вместо да действат, само се жалват. Ако им обърнете по-специално внимание, няма да ви оставят на мира.

     
 

Лъв

При условие, че сте уверени, че ще се справите с отговорностите си, можете да предприемете това, което сте замислили. Съществува вероятност да получите предложение, на което няма да можете да откажете. 

     
 

Дева

Днес ще се отдадете на интензивна работа, голяма част от нея ще е свързана с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Не се поддавайте на умишлени провокации!

     
 

Везни

През деня постепенно ще нараства вашият ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за това състояние, ще бъдете много ефективни в делата си. Вашето въображение може да роди много плодотворни идеи.

     
 

Скорпион

През деня някои ще имат много физическото натоварване, други интензивна умствена дейност. С упоритост и хъс ще действате през целия ден. Ще бъдете под влияние на емоционално напрежение.

     
 

Стрелец

Очакват ви много притеснения, свързани с решаването на семейни и лични проблеми. Денят е подходящ за поставяне на нещата в ред. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за развлекателни дейности, общуване с роднини, съседи, приятели.

     
 

Козирог

Имате нужда от повече яснота във връзка с някои въпроси. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат.

     
 

Водолей

Вашата социална активност се засилва, броят на различните контакти се увеличава. Позитивното отношение към другите ще спомогне за укрепване на отношенията от всякакъв вид, както лични, така и делови.

     
 

Риби

Денят е благоприятен за решаване на важни дела, ако успеете да ограничите желанието да се справите с много проблеми наведнъж. Проявете цялата си отговорност, покажете, че си разбирате от работата. Внимание трябва да се обърне на семейството.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на вътрешната свобода. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не трябва да се комплексирате, нито да ругаете. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Посветете деня на отдих в кръга на приятни, миролюбиви хора, близки на вас по дух. Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува.

Добър ден за завръщане в къщи след пътуване или пътешествие. Благоприятно време за избор на парфюм. Много благоприятен ден за сексуални контакти.