БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛА – китайска суперзвезда е в неизвестност от 3 месеца

Свят

24-09-2018, 13:10

Снимка:

twitter

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Опасенията са, че Фан Бинбин може би е държана в таен затвор от Китайската комунистическа партия

Известната китайска актриса Фан Бинбин е в неизвестност от близо 3 месеца. Звездата е била видяна за последно на 1 юли тази година, съобщава The Sun. Тогава Фан е посетила детска болница в родната й страна.

Според опасенията звездата вероятно е била задържана от китайските власти и е пазена в таен затвор. Възможна причина за това може да се окаже разследване за укриване на данъци.

В неизвестност обаче е и нейният годеник, който също е актьор – Ли Чен.

Друга версия е, че актрисата може да е пострадала от нов закон, който в е сила в Китай от май. Той налага задължение на филмовата индустрия да издига „изначалните социалистически ценности“.

Фан Бинбин е международна звезда с няколко касови филма, 62 млн. последователи в социалните мрежи и състояние възлизащо на десетки милиони щатски долари.

37-годишната китайка е позната на западната публика с ролите си в „Железния човек“ и X-man.

Освен това тя е част от каста на предстоящата лента „Дъщерята на краля“. В нея тя трябва да играе с Пиърс Броснан.  Беше обявено участието на Фан Бинбин и в друга касова прожекция – шпионския трилър „355“, където ще се снимат още Марион Котияр, Пенелопе Круз, Джесика Честейн и Лупита Нионго.

С оглед на изчезването на Фан обаче няма яснота какво ще се случи с продукциите.