Цветанов: Днес старата ни столица отново е център на гордост и признателност - bulgaria.utre.bg

Цветанов: Днес старата ни столица отново е център на гордост и признателност

22 септември 2018, 09:18 | Ани Валентинова

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ посети Велико Търново

„Винаги съм изключително развълнуван да бъда във Велико Търново в Деня на българската Независимост. Днес старата ни столица отново е център на националните чествания, център е на нашата гордост и признателност. Навършват се 110 години от онези изключителни събития по провъзгласяването на Независимостта, развили се именно тук, в старопрестолния Търновград. Честит празник на всички българи!“ Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той пристигна рано сутринта във Велико Търново, където е центърът на националните чествания по повод 110-ата годишнина от обявяването на българската Независимост.

Заедно с кмета на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева, областния управител на Велико Търново проф. Любомира Попова, представители на местната власт и много граждани, Цветанов присъства на празничната Света литургия, която по традиция започна в 7.30 ч. в църквата „Свети 40 мъченици“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета