Дневен хороскоп - събота, 22 септември 2018

Хороскоп

21-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

По-голямата част от деня ще бъде посветена на домашните работи. Може да възникнат необичайни битови проблеми, които трябва да бъдат решени бързо. Възможно е поради това да се наложи да отложите планирано пътуване или среща, на която е трябвало да отидете.

     
 

Телец

Един добър ден за обучение, творчество, интелектуална работа. Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели и хора, които споделят вашите интереси. Не е трудно да се харесате на другите: достатъчно е да се държите естествено и спокойно, да не преигравате.

     
 

Близнаци

Не е изключено да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Вземайки решения, слушайте интуицията - съветите й днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора. Вкъщи може да възникнат малки проблеми.

     
 

Рак

Възможни са разногласия с близки хора, а някои проблеми с домакинството могат да предизвикат кавги. Не е желателно да правите големи покупки. Ако сте планирали нещо, правете го самостоятелно, така ще избегнете излишни обяснения.

     
 

Лъв

Денят може да ви поднесе неочаквано събитие, изненада. Промяната в нещо не е изключена. Може да започне с малко, но след като направите първата стъпка в нова посока, няма да искате да спрете. Висок творчески потенциал.

     
 

Дева

Въздействието на положителните тенденции е по-слабо изразено при вас. Втората половина на деня е по-спокойна, но не толкова ползотворна. Подходящо време да завършите това, което сте започнали по-рано, да подредите нещата.

     
 

Везни

Този ден е подходящ за обединяване на усилията за постигане на общи цели. Несъгласията и споровете ще останат в миналото. Не е изключено непланирано пътуване за разходка. Ще имате възможност да посетите някои интересни места.

     
 

Скорпион

Очаква ви плодотворен ден. Ще имате възможност да направите нещо интересно. Денят е подходящ да помислите за нови дела. Вие  ще вземете правилните решения, а трудностите не ви плашат.

     
 

Стрелец

Денят няма да бъде лесен. Но по пътя няма да срещате бариери, които да ви принудят да се откажете от плановете си. Вие показвате завидно постоянство и благодарение на него постигате целите си.

     
 

Козирог

Очаква ви противоречив и забързан ден. Много неща няма да вървят по начина, по който очаквате, ще се наложи да се сблъскате с някои неочаквани трудности. Но ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си. Понякога най-ефективни са дръзките, експериментални методи.

     
 

Водолей

Това не е много плодотворен ден, но пък е спокоен и приятен. По-добре е да не планирате важни неща - може да имате затруднения. Възможно е да ви подведе някой, на когото сте разчитали.

     
 

Риби

Старайте се да не очаквате твърде много от другите, концентрирайте се върху това, което е във вашите ръце. Този ден е подходящ за обучение, разширяване на хоризонтите, както и за дейностите, които допринасят за развитието на вашите таланти. Имате много добри идеи.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Бъдете предпазливи по отношение на информацията, която получавате. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Подходящо време за групова работа, мероприятия или контакти, за обучение. Отминали събития или забравени хора, факти, могат отново да ви напомнят за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.