Дневен хороскоп - петък, 21 септември 2018

Хороскоп

20-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес не се стремете към прекалена активност. Бъдете по-умерени. Мотивацията в постъпките ви ще бъде според настроението. Може да се сблъскате с необясними действия от страна на партньора ви и това ще ви подразни и ще събуди вашата непредсказуемост и импулсивност.

     
 

Телец

Днес трябва да проявите толерантност, съпричастност, способност да пазите тайни и готовност да помагате. Анализирайте отношенията си с партньора си – помислете какво искате да получите и какво сте готови да дадете.

     
 

Близнаци

Днес ще сте чувствителни към общата атмосфера и склонни да избягвате публичност и ненужно физическо натоварване. Ще се появи желанието да се уедините, да поговорите с близък човек, да се потопите в близкия по дух виртуален свят. Не е изключено да ви налегне мързеливостта.

     
 

Рак

В днешния ден имате правото да се потопите в любимите си занимания или да си почивате. Денят е добър за емоционално и чувствено разкритие, благоприятства любовта и уединеното творчество.

     
 

Лъв

Днес ще успеете да избегнете зациклянето, в което бяхте попаднали. Не увеличавайте натоварването в работата, дори да ви се струва, че можете да се справите с много неща. Приветстват се всички занимания, които могат да стимулират въображението ви. 

     
 

Дева

Добре е да ви се напомни, че има различни гледни точки и всички те могат да бъдат правилни. Не се гневете, ако нечие мнение не съвпада с вашето. Повишената емоционалност може да затормози отношенията ви.

     
 

Везни

Днес се вслушвайте по-често в усещанията си. Интуицията ще ви подскаже повече от ума, а нюансите на настроението могат да бъдат много по-информативни от говоренето. Използвайте романтичната си нагласа и внесете нещо ново в личните си отношения. 

     
 

Скорпион

В днешният ден е важно да бъдете в емоционален резонанс с околната среда или отделни хора. Успехът на взаимодействието с външния свят ще се определя от степента на спокойствие и нивото на доверие, които изпитвате.

     
 

Стрелец

Влизате в благоприятна фаза, която ще продължи ден-два. Обезпокоителните мисли и преувеличаването на някои външни фактори ще изчезнат напълно. Удачно време, ако искате да намерите спокойствие, да получите морална подкрепа, да възстановите емоционалната хармония в отношенията.

     
 

Козирог

Днес ще печелите лесно симпатиите на околните, тъй като ще допринесете да се почувстват по-добре. Може да се наложи да замените или да помогнете на колега, или да извършите друго добро дело. От вашето внимание и грижи е възможно да се нуждае домашният ви любимец или член от семейството.

     
 

Водолей

Най-добрият показател за вашето самочувствие днес е емоционалното ви състояние. Душевното равновесие, липсата на страхове и доверието в съдбата са признаци за добро психическо здраве.

     
 

Риби

Перспективата за любовните отношения не е много ясна. Ще трябва да се справите с противоречивите си преживявания. Това е благоприятен момент за почивка, както и за потапяне в любовна идилия.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Не допускайте семейни дискусии, защото ще се стигне до разгорещени спорове.

Това е денят, в който молитвите ни бива чути. Вслушайте се в собствените си желания и отпуснете душата си. Добре е да се посети храм, да се прочете молитва, да се окаже помощ на близки и непознати хора.  Който не е милостив към другите, може сам да загуби милостта на Висшите сили. Днес повече от всякога е необходимо да се проявява състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се дават подаръци, да носим радост на другите хора.