Дневен хороскоп - четвъртък, 20 септември 2018

Хороскоп

19-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Емоциите могат да създадат противоречиви настроения, които ще ви попречат да вземате правилните решения. Предпочитате да наблюдавате какво се случва, но не и да участвате в събитията на този ден.

     
 

Телец

Ако смятате, че има препятствия по пътя към успеха, погледнете на обстоятелствата без предразсъдъци и вижте това, което ви дърпа назад. Най-вероятно ще откриете, че препятствията не са толкова сериозни, колкото си мислите.

     
 

Близнаци

Ще се изкушавате да забравите за задълженията си и да прекарате известно време с най-добрите си приятели. Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да сте по-спокойни и да се отпуснете.

     
 

Рак

Можете да постигнете напредък в това, което е свързано с взаимоотношенията от всякакъв род: любов, семейство или бизнес. Но това е възможно, само ако сте готови за компромис. Може да изпитате съмнения към човек от вашето обкръжение.

     
 

Лъв

Няма да ви е лесно да действате в съответствие с графика и във времето, за да се изпълнят всички задачи, които са били планирани. Противоречивите аспекти на Луната могат дори да объркат плановете ви за деня.

     
 

Дева

Поведението ви става демонстративно и понякога дори драматично. Налице е тенденция да реагирате на всякакви ограничения от страна на другите като опит за налагане на техните условия върху вас.

     
 

Везни

Иска ви се да предприемете нещо необичайно, да излезете извън рамките на ограниченията. Изследвайте нови територии - това прави живота вълнуващ, но трябва да спазвате мярката, за да не съжалявате по-късно. Благоприятно е за любовни срещи, особено тайни.

     
 

Скорпион

Жизненият ви потенциал е на ниско равнище, което може да причини проблеми в семейните отношения, кавги с партньори, колеги или с приятели. Прекомерната подозрителност или обратно, доверчивостта ви може да доведе до недоразумения в личния ви живот.

     
 

Стрелец

Ако напоследък животът е започнал да ви изглежда монотонен, този ден може да ви поднесе нови впечатления. Освен това влиянието на Луната ще ви донесе творческо вдъхновение. Но ако искате да направите радикални промени, това няма да е добра идея.

     
 

Козирог

Денят може да донесе неочаквани обрати, така че останете спокойни, избягвайте спорове, които могат да доведат до конфронтация. Бъдете предпазливи спрямо клюките, илюзорни идеи, фалшиви обещания.

     
 

Водолей

Луната във вашия знак ще ви накара да блестите със собствената си светлина. Чувствате желание да смените декора и темпа на живота. Пазете плановете си в тайна дори от близките ви, защото и най-малката критика ще ви накара да се отдръпнете и да се разколебаете.

     
 

Риби

Може би днес сте късметлии да решите някакви проблеми в личния си живот. Звездите ви гарантират признание и успех само в случай, че действията ви ще се основават на дълбоки чувства и убеждение в собствената си правота.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Енергия е много силна, затова трябва да бъдете внимателни при използването й. Денят е добър за активност, но при условие, че бъдете внимателни и предпазливи, за да не изразходвате напразно силите си. Не бъдете пасивни, но и не се претоварвайте. Добре е да довършвате започнатото.

Прекрасно време за работа върху себе си и за преодоляване на заложеното у всеки човек тъмно, зло начало. Сигурно се сещате да приказката за двата вълка, които носим и храним в себе си. Ако днес излеете своята енергия и любов към другите хора, погрижите се за тях, тогава тази доброта ще ви се върне стократно с времето.