Дневен хороскоп - сряда, 19 септември 2018

Хороскоп

18-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Един хубав ден ви очаква. Днес ще имате нов прилив на енергия. Но не мислете, че усещането за умиротворение и задоволство, които изпитвате е признак на слабост. Възможно е силно да бъдете изкушени от нещо и ще ви е  трудно да устоите.

     
 

Телец

Денят е благоприятен за делови преговори и пътуване. Успешно ще се справите със своите задължения. Възползвайте се от благоприятното влияние да укрепите и личните си взаимоотношения.

     
 

Близнаци

Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Възможно е да се появят някакви трудности в отношенията, но бързо ще се оправят нещата. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

     
 

Рак

Днес се препоръчва да не настоявате непременно на своето и да проявите умението си да намирате компромис. При тези обстоятелства денят може да се развие като много успешен и добър. Очаква ви радост.

     
 

Лъв

Добри възможностите ще ви помогнат да излезете от трудна ситуация. Денят е много благоприятен за въвеждане на ред в дома и душата. Дори да не получите практически резултати, получавате много положителни емоции.

     
 

Дева

Днешния ден има позитивна енергия и ще носи стабилност, увереност. Възможни са нови промени или нови придобивки. Благоприятно е за всичко свързано с дома и семейните дела и традиции.  Ако сте започнали вече нещо, то сега можете да постигнете успех.

     
 

Везни

Денят на универсалната хармония, мир, спокойствие и правилния ход на събитията. Ще бъдете абсолютно погълнати от вдъхновение и просто се оставете на приливната вълна. Ще имате също пристъпи на чувственост и сантименталност, което намирисва на разгаряне на жарки страсти.

     
 

Скорпион

Днес трябва да сте предпазливи и внимателни във всичко. Проявете усърдие и въображение. Мнозина ще имат успех в спекулативните сделки, тъй като късметът ще е ваш спътник. За други е възможно да получат неочаквани пари.

     
 

Стрелец

Днес  е добре да бъдете много активни. Най-хубавият и успешен ден. Отделете време да задоволите своите потребности. Не е изключено да има благоприятен обрат в някаква сложна ситуация или да се появи нов шанс.

     
 

Козирог

Днес не изпускайте приливната вълна. Каквото започнете е обречено на успех. Има голям шанс да получите подарък или да ви се открият нови добри възможности. Някои от вас ще успят да изживеят фантастичен таен флирт. 

     
 

Водолей

Днес ще се радвате на добра жизнена енергия и ще се чувствате напълно независими от всякакви условности. Успешно бихте могли да завършите нещо, което сте започнали преди. Не забравяйте да отделите време за укрепване на здравето си.

     
 

Риби

Вкарайте малко живот в личните си отношения. Ще бъдете отдадени повече на емоциите, отколкото на здравия разум. С малко въображение от ваша страна, бихте могли да си създадете една необикновена вечер.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 16:40ч - В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Ден на укрепване на връзките, развитие на партньорски отношения, създаване на контакти. Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба.

След 16:40ч всичко трябва да се прави с голямо внимание. Внимавайте при работа с режещи инструменти.