Дневен хороскоп - вторник, 18 септември 2018

Хороскоп

17-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще бъде успешен. Знаете добре какво искате да постигнете и хвърлете всички сили в това. Едва ли някой може да ви разсее и да ви отклони от целта ви. Днес имате много силна бизнес интуиция. За да разрешите личните проблеми, трябва да се освободите от ненужните емоции.

     
 

Телец

Не бъдете твърде наивни: това може да се превърне в неприятности. По-добре е да не бързате, да не рискувате, където може да мине без това. Не са изключени финансови затруднения, въпреки че имат временен характер.

     
 

Близнаци

Денят носи изненади. Поради тях може да се наложи да променяте плановете си, да отлагате реализацията им за по-късно. Дразни ви необходимостта да взимате на бързо решения, които бихте предпочели да обмислите по-добре. Поради неудачно стечение на обстоятелствата, може да се появят съмнения относно резултата за нещо важно.

     
 

Рак

Днес е възможно да има много противоречия. Но няма да правите отстъпки, предпочитате да настоявате на своето и да надделявате над опонентите си. Опитайте се да бъдете по-сдържани в изявленията си.

     
 

Лъв

Денят ще бъде неспокоен и доста напрегнат, но ще ви харесва. Вероятно няма да имате свободна минута и ще трябва да правите няколко неща едновременно, но това не ви пречи да се чувствате чудесно. Не се изключва непланирано пътуване, което може да бъде свързано както с работа, така и по лични въпроси, но във всеки случай ще бъде успешно.

     
 

Дева

Първата половина на деня е по-подходяща за обмисляне на бъдещето, за планиране, а втората за активни дейности. Разбирате как се чувстват другите и лесно ще намирате подход към тях. Някакви тайни може да разкриете почти случайно.

     
 

Везни

Служебните срещи вървят добре, личните - още по-добре. Не е нужно да се опитвате да угодите на всички: достатъчен е естественият ви чар. Това често помага в работата и в общуването. Много от вас ще получат добри новини.

     
 

Скорпион

Ще прекарате този ден плодотворно и дори може да ви е приятно, ако не се поддавате на своите капризи и мимолетни желания. Отдавайки се на минутен порив, рискувате да допуснете грешки. Стойте далеч от хора, които обичат да се оплакват и да се връщат към стари неща. Това отнема само енергия.

     
 

Стрелец

Денят е неспокоен, в някои моменти труден, но плодотворен. Ще има възможност да се справяте с някои сложни дела, да решавате проблеми, които са затруднили другите. Но не надценявайте способностите си.

     
 

Козирог

Силно напрегнати служебни отношения. Всеки път, когато се опитвате да се договорите с някого за общи планове или съвместни действия, се появяват различия. Възможно е да се избегне сериозен конфликт, но споровете отнемат много ценно време.

     
 

Водолей

Първата половина на деня е по-неблагоприятен период и е добре да сведете контактите си до минимум. Повече е подходящ за общуване с близки хора, обещава приятни срещи със стари приятели.

     
 

Риби

Неприятните събития на работното място не са изключени. Малко вероятно е да ви засегнат лично, но те все пак ще ви правят нервни. Не забравяйте, че не бива да се намесвате в делата на други хора, докато не бъдете помолени да го направите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Очевидно ще трябва да се срещнете с тъмната сянка на своя характер. Може би ще бъдете склонни към някакви неблаговидни действия или да измените на вашите принципи. Това може да е някакво внезапно появило се вътрешно чувство, което не сте допускали за себе си  - ревност, завист, озлобление. Не се ядосвайте за това, нито обвинявайте другите, нито се опитвайте да потискате това чувство. Използвайте ситуацията, за да внесете лъч светлина в тъмната част на душата си: осъзнайте този мотив и разберете причините за него.

Днес може да изскачат от всеки ъгъл изкушения и съблазни. Това е проверка до колко сте силни и издръжливи и имате ли самоконтрол над себе си.