Дневен хороскоп - неделя, 16 септември 2018

Хороскоп

15-09-2018, 17:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес не се напрягайте много да правите различни неща. Денят е спокоен и подходящ за почивка и интимна близост. Планирайте нещо интересно за вечерта и така изненадайте партньора си. 

     
 

Телец

Не бива да се напрягате днес, а ако се чувствате изморени, то отделете повече време за почивка. За любовни подвизи не е особено подходящ деня. Не е изключено точно в любовното ложе да получите някоя травма.

     
 

Близнаци

Днес е подходящ ден за активна почивка. Енергия ще имате предостатъчно. Нищо няма да ви липсва. На вашето обаяние трудно ще се устоява. Можете да постигнете много неща, ако бъдете по-дипломатични и мили.

     
 

Рак

Денят е добър и спокоен. Всичко, което е нужно сега е да заврете своята скромност в най-далечното ъгълче  на сложната си душа и да се отпуснете. Нека си поседи там до по-следващия ден. 

     
 

Лъв

Днес вероятно няма да останете сами, може би ще ви поканят някъде. Но ако не искате да ходите никъде, просто останете вкъщи да почивате или да свършите полезна работа у дома. Не е желателно да гладувате.

     
 

Дева

Много е важно за вас да обръщате внимание на чисто практичните неща като правилно хранене, спазване на дневен режим, организация на всекидневния живот. Денят ще е наситен с емоции и събития, но предимно за по-младите представители на знака.

     
 

Везни

Вие се трудите на различни фронтове и днес ви е необходимо да намалите темпа, повече време отделете да си почивате. Вашият организъм трудно възстановява загубата на енергия и можете да стигнете накрая до изтощение.

     
 

Скорпион

Много от вас днес ще предприемат промени или други инициативи. Опитвате се колкото може по-бързо да осъществите това, което сте си намислили. Благоприятен ден за любов и  за интимни отношения.

     
 

Стрелец

Днес е необходимо да се вземат правилните решения. Не винаги желаното може да бъде постигнато бързо. Всички важни въпроси изискват подготовка. Подходящо време за ремонтни и възстановителни дейности у дома.

     
 

Козирог

Това, което днес изглежда несъществено, по-късно може да играе важна роля. Малки семейни разногласия са възможни. Затова си дайте малка пауза в личния си живот и  сведете до минимум контактите с партньора си.

     
 

Водолей

Ако възникнат трудности днес, сами ще се справите. Старайте се да избегнете дългите обяснения, не бъдете прекалено откровени. Изобщо е добре да не говорите твърде много, за да не се създават поводи за излишни вълнения.

     
 

Риби

Днес звездите ви съветват да се проявите повече като слушатели и по-рядко в ролята на говорители. Не бързайте да давате отговор, ако ви запитат нещо. С партньора си сте готови да започнете всичко отново „на чисто”.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 14:10ч - Вашите думи и действия имат специална сила - можете да създадете нов свят или да разрушите всичко. Нека думите ви да бъдат положителни, да се въздържате от клюки, клевети, необмислени решения и действия. Днешният ден е подходящ да помечтаете за нещо. Енергията на Луната ви позволява да осъществите желанията си. Така че опитайте се да мислите само за хубави неща. Ако ви връхлетят негативни мисли, незабавно ги отблъснете  - в пристъп на емоция можете да пожелаете на човек нещо лошо и това ще се сбъдне. Затова контролирайте себе си и постоянно се настройвайте към положителното настроение.

След 14:10ч - Това е малък крайъгълен камък в живота на всички знаци на Зодиака. Отделете време, седнете мълчаливо и помислете за това, което сте успели да постигнете през тези дни. Ако нещо не се е получило, простете на себе си и на другите. Приемете това време като даденост, останете спокойни и просто наблюдавайте какво се случва, без да очаквате нещо конкретно.